Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi a fost suspendat la meciul cu Voluntari. Ianis: ”Ne-a lipsit experienţa antrenorului!” :) De ce l-a lăsat pe Vînă să bată penalty-ul

Hagi a fost suspendat la meciul cu Voluntari. Ianis: ”Ne-a lipsit experienţa antrenorului!” :) De ce l-a lăsat pe Vînă să bată penalty-ul

Superliga

Comentarii

Ianis Hagi spune că victoria cu 2-0 în faţa lui FC Voluntari contează foarte mult pentru moralul echipei. Viitorul a reuşit primul succes din noul sezon al Ligii 1.

Fosta campioană a României a câştigat cu 2-0 în faţa lui FC Voluntari, într-un meci în care Gică Hagi a fost suspendat după ce a fost trimis în tribue, în etapa trecută. Ianis Hagi susţine că este o victorie foarte importantă pentru moralul său şi al colegilor. Pe de altă parte, Ianis spune că i-a lipsit antrenorul. :)

”Ştiam că va fi foarte greu, jucăm pe o căldură foarte mare. Important este că am câştigat, ăsta era obiectivul, indiferent de condiţii. Normal că ne lipseşte experienţa antrenorului, de pe margine se vede altfel. Cel mai important era să câştigăm, pentru că nu eram într-o pasă foarte bună”, a declarat Ianis Hagi pentru Telekom Sport.

Ianis a explicat şi motivul pentru care l-a lăsat pe Ionuţ Vînă să bată lovitura de la 11 metri din care Viitorul a deschis scorul, deşi el este executantul fazelor fixe: ”Nu sunt doar eu în echipă, cine se simte cel mai bine în acel moment acela execută. Ştiam că Vînă se simte bine şi l-am lăsat pe el. Nu trebuie să dau doar eu gol, suntem o echipă şi important este să câştigăm”.

 

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorulfc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare