Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi a găsit înlocuitorul lui Ianis. Joacă titular în Supercupă! Cine este noul pariu al ”Regelui”

Hagi a găsit înlocuitorul lui Ianis. Joacă titular în Supercupă! Cine este noul pariu al ”Regelui”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a susţinut conferinţa de presă oficială înainte de Supercupa României care va avea loc sâmbătă la Ploieşti. Partida CFR Cluj - Viitorul Constanţa va fi transmisă în direct de Telekom Sport, sâmbătă de la ora 20:00. Fazele importante se văd pe www.telekomsport.ro

Viitorul joacă în Supercupa României fără fotbaliştii care au reprezentat România la Euro 2019. Printre ei şi Ianis Hagi, despre care tatăl său a fost întrebat şi astăzi, către ce formaţie se îndreaptă:

(Ianis este pe drum, spre ce ţară?) "Spre Ploieşti, mâine vine la meci şi după aceea vedem. E o perioadă în care analizăm, evaluăm şi vom lua o decizie. Se vorbeşte mult, citesc presa. Mult, mult, mult. E un jucător curtat, ne surprinde cu multe lucruri, dar trebuie să analizăm bine şi să luăm o decizie importantă pentru el şi pentru noi, ca club. El şi toţi ceilalţi care au participat la turneul final, toţi aceşti copii extraordinari care au fost la europene au scos România în stradă, şi-au făcut un nume, sunt deja jucători europeni, au cota lor. Au deja un nume în Europa. Nu mai sunt jucători români din România, sunt jucători care au jucat în Europa şi au demonstrat că sunt foarte buni. Am ieşit pe piaţa europeană şi deja lumea ştie că în România există jucători foarte buni, talentaţi." a declarat Gică Hagi cu privire la posibilul transfer în străinătate al lui Ianis.

Despre înlocuitorul lui Hagi Jr în echipa sa, antrenorul şi patronul Viitorul spune că are soluţii multe la îndemână: ”Mâine e Pitu pe margine, 2002, în spatele lui Măţan. Joacă Măţan, deci în spatele lui Ianis e Măţan, aşa că avem jucători. E Ganea, 1999. Mâine, Ganea şi Măţan vor juca, doi jucători de 99 în faţă” a subliniat antrenorul Viitorului.

Alexandru Măţan are 20 de ani şi măsoară 1.67m. Este un produs 100% al Academiei clubului şi internaţional U 19 şi U 21 al României. A debutat în Liga 1 în 2016 şi a strâns 37 de meciuri pentru Viitorul Constanţa şi patru goluri. 
 

Dan Petrescu: ”Ianis poate juca la orice club din lume. E cel mai bun din Liga 1”

Şi rivalul său din Supercupa României, Dan Petrescu a vorbit la superlativ despre Ianis: ”Un jucător foarte bun joacă la orice echipă şi în orice ţară, asta e părerea mea. Nu mai noi spunem unde s-ar adapta sau nu. Dacă eşti fotbalist te adaptezi oriunde. Ianis Hagi e fotbalist. Din ce am văzut şi Barcelona e interesată. Dacă e real, o să joace şi acolo” a spus Dan Petrescu înainte de meciul cu Viitorul din Supercupa României.

Afla mai multe despre: gheorghe hagiviitorulianis hagialexandru măţan 

viewscnt
Articole similare