Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi a predat o nouă lecţie jucătorilor săi: "În aceste momente învăţăm multe, inclusiv în ceea ce priveşte suferinţa în sport"

Hagi a predat o nouă lecţie jucătorilor săi: "În aceste momente învăţăm multe, inclusiv în ceea ce priveşte suferinţa în sport"

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, spune că partida de vineri seara cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 25-a a Ligii 1, este una decisivă pentru formaţia sa în ceea ce priveşte accederea în faza play-off a campionatului.

''Cu Sepsi este meci decisiv, în deplasare, şi suntem obligaţi să producem rezultat pentru a avea şanse mari ca, după meciul de acasă cu FC Botoşani, să mergem în play-off, aşa cum am făcut-o în ultimii ani. Cu toate că nu suntem într-o perioadă dulce a noastră, lucrul bun este că depindem de noi, de rezultatele noastre. La fiecare echipă există şi momente mai puţin bune, iar noi suntem un club tânăr, învăţăm permanent, căpătăm experienţă zi de zi.

În aceste momente învăţăm multe, inclusiv în ceea ce priveşte suferinţa în sport. Cu Sepsi trebuie să dăm ce avem mai bun în noi. De anul trecut, adversarul nostru este într-un progres evident, are merite. E o echipă dificilă, e greu să o învingi pe terenul ei. Sperăm să facem rezultat pozitiv, după care ne aşteaptă o săptămână cu meciuri de Cupă şi de campionat'', a declarat Hagi, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: viitorulhagianuntsepsi 

viewscnt
Articole similare