Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi a vrut să-l surprindă pe Mangia: ”Am jucat cu 3 decari!”. Ce n-a mers în jocul Viitorului şi ce spune despre transferul lui Mitriţă

Hagi a vrut să-l surprindă pe Mangia: ”Am jucat cu 3 decari!”. Ce n-a mers în jocul Viitorului şi ce spune despre transferul lui Mitriţă

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu CSU Craiova, în etapa a XXII-a a Ligii I.

În minutul 32, Cojocaru a apărat lovitură de la 11 metri, executată de Koljici, după ce tot atacantul bosniac a fost faultat în careu de Kuipers. La final, Gheorghe Hagi s-a declarat mulţumit de jocul prestat de echipa sa: ”S-a jucat fotbal, am avut şi noi ocazii şi ei, păcat că nu s-a marcat. Ritmul nu e atât de bun, e drept. Am avut momente bune, cu un adversar puternic, care joacă fotbal. Puteam să câştigăm, chiar dacă ei au avut un penalty ratat” a mărturisit ”Regele”.

Tehnicianului de la Viitorul, arbitrajul i s-a părut unul foarte bun, chiar dacă Viitorul a fost penalizată cu un penalty împotrivă: ”Arbitrajul mi s-a părut echidistant. Cei care au văzut meciul, pot spune dacă a fost sau nu penalty, eu mă abţin”

Alexandru Mitriţă a evoluat sub comanda Regelui la Viitorul, iar acum a prins un transfer pe bani mulţi în străinătate: ”Mă bucur pentru Mitriţă, de când a venit la noi a vrut să ajungă fotbalist. Un băiat respectuos, muncitor, mă bucur pentru el” a declarat Gică Hagi la Telekom Sport.

Ce n-a mers în strategia aleasă pentru acest joc? ”Am vrut să surprindem cu 3 decari, cred că am avut ocaziile noastre, dar au venit prea puţine mingi între linii de la mijlocaşi. Dar, asta e. Nici adversarul nu ne-a dat timp şi spaţiu” a mărturisit Hagi, care l-a lăudat la finalul partidei pe Tudor Băluţă, internaţionalul care a semnat cu Brighton: ”Băluţă are inteligenţă şi personalitate. La vârsta lui să stai 2-3 pe drum, să nu te antrenezi şi să joci un meci la intesitate mare, arată că are valoare” a mai spus Gică Hagi în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gică hagiviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare