Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi: "Am înţeles că nu am dreptul la o opinie! Când spun ceva, atac, pun bombă..."

Hagi: "Am înţeles că nu am dreptul la o opinie! Când spun ceva, atac, pun bombă..."

Superliga

Comentarii

Gică Hagi s-a supărat după ce ultimele sale declaraţii privitoare la Denis Drăguş în contextul zvonurilor privitoare la o naturalizare a lui Harlem Gnohere au fost percepute drept un atac la adresa conducerii FRF.

Regele a precizat încă de atunci că nu a dorit să atace pe nimeni, ci doar s-a întrebat de ce Denis Drăguş nu a fost luat în calcul pentru o posibilă convocare.

"Am înţeles că nu am dreptul la o opinie, că nu pot să am opinia mea despre anumite lucruri. Asta e, nu o să mai vorbesc despre tot ce înseamnă fotbalul românesc. Toată lumea din România are o opinie, numai eu nu pot să am. Pentru că se spune că Hagi atacă când spune ceva, pune bombă şi înseamnă că nu am voie să vorbesc [...]

Vreau să mai stau acasă, vreau cât de cât să mă simt bine. Să nu stau încărcat în fiecare zi de lucruri negative. Nu vreau să mai fie create diversiuni de pomană vis-a-vis de anumite lucruri.

Ştiu că se poartă diversiunile în România, că este cel mai uşor lucru, dar asta pentru mine înseamnă mediocritate.

Opinia lui Hagi nu trebuie să se facă auzită. El nu are dreptul la lucrul ăsta. Sunt singurul din România care trebuie să tacă... Oricine în România comentează, spune, discută, are părerea lui... Eu ce zic este deja un lucru de care m-am săturat",
a declarat Gică Hagi.

 

Afla mai multe despre: gheorghe hagideclaratie 

viewscnt
Articole similare