Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi: "Astra a câştigat toate meciurile şi a marcat goluri. E un antrenor cu experinţă şi dă libertate jucătorilor în atac"

Hagi: "Astra a câştigat toate meciurile şi a marcat goluri. E un antrenor cu experinţă şi dă libertate jucătorilor în atac"

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că Astra este o echipă periculoasă, care stă bine în teren atât pe partea ofensivă, cât şi pe cea defensivă, iar de când Gheorghe Mulţescu a preluat formaţia din Giurgiu aceasta a câştigat toate meciurile şi a marcat goluri.

“De când a venit domn profesor Mulţescu a câştigat meciurile, marchează goluri, păstrează acelaşi lucru început cu Măldărăşanu. Nea Gigi a adus partea lui, ştim că dă libertate jucătorilor în atac, este un antrenor cu mare experienţă, cu ochi foarte buni la fotbalişti”,a afirmat Hagi.

El a spus că Astra e o echipă periculoasă, care stă bine în teren.

“Astra e o echipă periculoasă, care stă bine în teren şi ştie să şi atace aşa că trebuie să fim echilibraţi pe ambele faze, atât ofensiv, cât şi defensiv. Ofensiv, să-i desfacem foarte mult, să putem să avem capacitatea asta să ne impunem, să avem mingea şi să încercăm să creem ocazii foarte multe, iar fără minge trebuie să fim reactivi pe mingi, să fim rapizi, să nu le dăm timp şi spaţiu să nu gândească prea mult”,a explicat tehnicianul Viitorului.

Hagi a mai spus că atât Astra, cât şi Viitorul sunt două cluburi care au crescut mult în ultimii ani.

“Cu ei am avut meciuri bune, nu dificile, câteodată noi am jucat bine, altădată ei au jucat mai bine ca noi. Sunt două echipe care în ultimii ani au crescut foarte mult şi care au arătat că ştiu să joace  fotbal, două cluburi care au devenit şi campioane la un moment dat”, a mai afirmat Gheorghe Hagi.

El a precizat că nu are jucători accidentaţi pentru această partidă şi că doreşte să obţină cele trei puncte.

Întrebat dacă este un avantaj că lipseşte Alibec de la Astra, Hagi a spus că şi Mitriţă a lipsit Craiovei etapa trecută, iar acest lucru nu s-a văzut, precizând că oaspeţii au un lot echilibrat şi au soluţii pentru a-l înlocui pe atacantul trecut şi pe la FCSB.

Meciul dintre Viitorul şi Astra are loc duminică, de la ora 18.00, pe terenul de la Ovidiu.

Afla mai multe despre: hagiviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare