Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi, atac la Drăguş: ”A jucat pentru el astăzi! De-asta l-am schimbat”

VIDEO | Hagi, atac la Drăguş: ”A jucat pentru el astăzi! De-asta l-am schimbat”

Farul Constanța

Comentarii

FCSB a învins, luni seară, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, scor 2-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-o partidă din etapa a XIX-a a Ligii I.

La final, antrenorul Viitorului a subliniat lipsa de experienţă a echipei sale şi avantajul clar la acest capitol al adversarului şi a pus tunurile pe Denis Drăguş.

”Ca şi concluzie, Steaua mult mai experimentată decât noi. Am început bine, a fost un meci tactic, din păcate nu am adus mingea în careu şi nu am combinat bine. Atacanţii nu au fost inspiraţi, cred că Steaua a fost mai puternică şi mai inspirată. Jucătorii nu au fost proaspeţi. Sunt dezamăgit pentru că mă aşteptam să avem ceva mai multă personalitate în joc. Vom evalua acest meci, îmi doresc mai mult de la ei.

Drăguş trebuia să aibă încă o minge pentru el. A jucat pentru el azi. Nu se poate, de aceea l-am şi schimbat. El trebuie să înţeleagă că fotbalul e combinativ. Nu cred eu că poate face de unul singur, totul. Trebuie să fie mai lucid, dar asta e” a declarat Hagi la microfonul Telekom Sport.

Regele a mai spus: ”Jucătorii mei sunt tineri, trebuie să se obişnuiască până la urmă cu presiunea. Vom vedea ce vom face. Când începe meciul trebuie să fii pregătit, să ştii ce vrei. Chiar dacă meciul e greu şi are ritm, intensitate. Ei au experienţă în plus e clar. Nu sunt un tip care să mă laud, Florinel Coman e un jucător interesant. Luaţi ce am zis de el acum 4 ani, nu ce spun acum” a mai declarat antrenorul Viitorului. 

Pentru CFR urmează un meci dificil cu CFR Cluj. Antrenorul Viitorului explică: ”Jucăm acasă şi trebuie să câştigăm. Trebuie să încercăm să facem un rezultat foarte bun. O echipă puternică, experimentată din toate punctele de vedere. Trebuie să joci perfect ca să faci un rezultat pozitiv. Vom vedea”

Partida dintre FCSB şi Viitorul Constanţa ar fi trebuit să se dispute duminică, de la ora 20.00, dar a fost amânat pentru luni din cauza ceţii.

Afla mai multe despre: denis drăguşgică hagiviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare