Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, căutat de o echipă cu şanse să joace în Champions League: "Au şanse să obţină semnătura mea!"

Hagi, căutat de o echipă cu şanse să joace în Champions League: "Au şanse să obţină semnătura mea!"

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi a vorbit tot mai des în acest sezon despre o despărţire de Viitorul, pentru a-şi încerca din nou norocul la o echipă din străinătate. Regele visează să antreneze în cele mai puternice campionate ale Europei, însă drumul spre elită ar putea trece prin Polonia pentru tehnicianul şi patronul Viitorului.

Presa din Polonia a scris despre interesul Legiei Varşovia pentru semnătura sa, iar Hagi a lăsat să se înţeleagă că este dispus la negocieri.

"Orice echipă care poate să aiba pretenţii să câştige campionatul şi să facă lucruri frumoase în Europa, de ce nu? Sunt deschis să ascult, asta nu înseamnă că mâine asta e... Dar sunt deschis o să ascult. O să trebuiască şi eu la un moment dat să am provocarea mea personală, pentru că, nu trebuie să uitaţi, eu muncesc 24 din 24, am făcut lucruri multe, importante. Sunt mult mai bun decât înainte şi ştiu să formez jucători, am mentalitatea să încerc să fiu cel mai bun", a declarat Hagi pentru Telekom Sport.

Legia Varşovia ocupă în acest moment locul 3 în campionatul Poloniei, cu 57 de puncte, unul singur mai puţin decât liderul Lech Poznan, pe care îl întâlneşte în meci direct, în ultima etapă, pe teren propriu.

Legia a evoluat în cupele europene în ultimii şapte ani consecutivi, iar în sezonul trecut a ajuns până în faza grupelor UEFA Champions League.

Cu 12 titluri de campioană în palmares, Legia a cucerit patru titluri în Polonia, în ultimii cinci ani.

Afla mai multe despre: hagilegia,  

viewscnt
Articole similare