Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, criză de nervi după meciul cu FCSB: "Aruncaţi-ne, tată, în lume a şaptea! Cum să ne batem? Domnilor, explicaţi-mi voi, cum?"

Hagi, criză de nervi după meciul cu FCSB: "Aruncaţi-ne, tată, în lume a şaptea! Cum să ne batem? Domnilor, explicaţi-mi voi, cum?"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi continuă să fie nemulţumit de modul în care echipele ajuns în cupele europene şi le-a cerut celor de la UEFA modificarea criteriilor de participare în grupele Ligii Campionilor.

"Trebuie să facem un grup să mergem la UEFA, la cei de afară, şi să îi întrebăm de ce noi nu avem nicio echipă în grupele Ligii Campionilor, iar alţii au patru echipe direct în grupe, fără calificări. Suntem în primele 32 de ţări ale Europei. Le fac doar din creion? Aruncaţi-ne, tată, în lume a şaptea!
 
De ce România, Bulgaria, Serbia, să nu aibă o echipă în grupe? Să primim 30 de milioane de euro, să putem investi, să plătim şi noi salarii mari. Sunt echipe cu buget de 500 de milioane de euro, iar noi nu putem ajunge nici la 10 milioane. Cum să ne batem? Domnilor, explicaţi-mi voi, cum?", a declarat Gică Hagi după meciul cu FCSB.
 
În luna decembrie, UEFA i-a răspuns lui Hagi. "Formatul competiţiilor UEFA şi lista de acces a cluburilor pentru perioada 2018-2021 au fost rezultatul unui proces de consultare amănunţită cu toţi actorii din fotbal, inclusiv cu toate cele 55 de asociaţii naţionale, cluburi şi ligi.
 
Reformele pentru ciclul 2018-2021 au arătat cum competiţiile noastre de cluburi funcţionează încât să se păstreze următoarele principii:
 
* Au fost reţinute drepturile tuturor asociaţiilor şi cluburilor de a concura în competiţia de elită a cupelor europene.
* Se păstrează solidaritatea şi piramida fotbalului, precum şi modelul european de calificare.
* Formatul şi sistemul adoptate produc mai mulţi bani pentru cluburi". 
 

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare