Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, cuvinte de laudă la adresa noii campioane: "Despre ei trebuie să vorbim, nu despre noi. Merită felicitări!"

Hagi, cuvinte de laudă la adresa noii campioane: "Despre ei trebuie să vorbim, nu despre noi. Merită felicitări!"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul tehnic al clubului Viitorul, Gheorghe Hagi, i-a felicitat pe cei de la CFR Cluj pentru câştigarea titlului în Liga 1 şi s-a declarat mulţumit de locul ocupat de echipa sa la finalul campionatului.

"O echipă puternică, care câştigă din faze fixe. Au arătat pe teren că sunt valoroşi. Suntem o echipă tânără, am luat nişte decizii în iarnă şi am făcut faţă cât am putut. În această seară, trebuie să îi felicităm pe cei de la CFR. Despre ei trebuie să vorbim, nu despre noi. Au arătat că sunt puternici, au jucat la rezultat. Bravo lor! Felicitări şi să aibă succes în continuare. Şi Steaua a avut şansa ei, dar CFR a rămas pe primul loc şi îi felicităm! De anul trecut a rămas un singur jucător. Suntem fericiţi. Întotdeauna e loc de mai bine, dar nu uitaţi că echipa e foarte tânără", a spus Hagi, la Telekom Sport.

CFR Cluj a cucerit, duminică, al patrulea titlu de campioană a României din istorie, după ce a învins, pe teren propriu, echipa FC Viitorul, cu scorul de 1-0 (1-0), în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Djokovici, în minutul 43. Viitorul a încheiat campionatul pe locul patru.

Afla mai multe despre: hagicampioanacfr 

viewscnt
Articole similare