Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, cuvinte de laudă pentru Devis Mangia: "A făut o muncă extraordinară de când e la Craiova!"

Hagi, cuvinte de laudă pentru Devis Mangia: "A făut o muncă extraordinară de când e la Craiova!"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Viitorul, Gheorghe Hagi, crede că meciul pe care îl va juca împotriva formaţiei din Craiova va fi unul frumos, ambele formaţii având jucători tehnici şi tineri, preocupate de jocul ofensiv, lăudându-l pe Devis Mangia pentru munca efectuată de când se află la Craiova.

Hagi a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută în Mamaia, că partida pe care Viitorul o va juca la Craiova va fi una frumoasă, iar atmosfera în jurul partidei o să fie deosebită.

Cred că o să iasă un meci foarte bun, un meci frumos din toate punctele de vedere, atât stadionul, echipele, dar atmosfera care o să fie în jurul acestei partide. Cred că va fi un joc frumos de văzut atât de spectactori, cât şi de cei care vor urmări meciul la televizor. Ultimul rezultat al Craiovei ne dă speranţe că ne putem gândi şi la locul trei”, a afirmat Hagi.

El a mai spus că cele două formaţii practică un fotbal ofensiv, având jucători tineri şi tehnici.

Sunt două echipe care atacă, care vor să câştige, care au jucători tineri şi tehnici şi doi antrenori care au arătat că le place să joace ofensiv. Mangia a făcut o muncă extraordinară de când e la Craiova, echipa are stabilitate, are constanţă, e acolo sus. Craiova poate juca finala Cupei, arată bine în teren. Nu trebuie să-i dai spaţiu, să controleze jocul. Sunt toate premisele să iasă un meci extraordinar. Fără nicio presiune din afara terenului, cred că ambele echipe vor fi preocupate să facă un meci foarte bun”, a mai spus Hagi.

Meciul dintre Craiova şi Viitorul va avea loc sâmbătă, de la ora 20.45, live pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: hagimangiacraiova 

viewscnt
Articole similare