Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi dă cea mai mare lovitură din istoria clubului. Viitorul îşi vinde unul dintre cei mai importanţi jucători în Premier League

Hagi dă cea mai mare lovitură din istoria clubului. Viitorul îşi vinde unul dintre cei mai importanţi jucători în Premier League

Farul Constanța

Comentarii

Deşi presa din Italia anunţa că Genoa s-a înţeles cu FC Viitorul pentru transferurile lui Băluţă şi Ianis Hagi, echipa pregătită de Gheorghe Hagi a dat o lovitură mult mai importantă.

Tudor Băluţă a plecat în Anglia pentru a efectua vizita medicală, apoi va semna cu Brighton, conform sport.ro. Dacă nu vor apărea probleme, jucătorul va rămâne la FC Viitorul până la finalul sezonului, iar din vara se va alătura grupării din Premier League, unde va fi coleg cu Florin Andone.

Două goluri a reuşit Tudor Băluţă în cele 20 de meciuri jucate în acest sezon pentru FC Viitorul în toate competiţiile. Evoluţiile bune l-au adus pe mijlocaşul lui Hagi şi în vederile echipei naţionale, unde are deja două prezenţe, la doar 19 ani. În acest moment, Brighton ocupă locul 13 în Premier League, la şapte puncte distanţă de prima echipă aflată la retrogradare.

  • 1,2 milioane de euro este cota lui Tudor Băluţă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Un reportaj special cu Tudor Băluţă puteţi urmări aici: EXCLUSIV | Interviu cu Tudor Băluţă, jucătorul comparat de Hagi cu Gică Popescu. "Primii bani i-am câştigat din munca în gospodărie". De ce era fascinat de fraţii Costea.

 

Afla mai multe despre: tudor balutahagibrightonfc viitorulflorin andonegheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare