Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi: „De când este antrenată de Bratu, Dinamo are şi ritm şi intensitate, joacă bine ofensiv”

Hagi: „De când este antrenată de Bratu, Dinamo are şi ritm şi intensitate, joacă bine ofensiv”

Superliga

Comentarii

Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că de când este antrenată de Florin Bratu Dinamo este o echipă care are ritm şi intensitate, care joacă bine ofensiv, şi crede că partida dintre cele două formaţii va fi una frumoasă.

Hagi a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca Viitorul să facă un meci mare în deplasarea de la Bucureşti cu Dinamo.

“Dinamo este o echipă de tradiţie, o echipă care în ultimul perioadă de când e cu Florin Bratu e bine organizată, are un grup bun. Este o echipă care are şi ritm şi intensitate în teren, care joacă bine ofensiv, marchează goluri. Cred că va fi un meci frumos pentru că şi noi suntem o echipă care am făcut meciuri bune contra lor, sper să fim într-o zi bună, să facem un meci mare, să ne autodepăşim, să facem un joc complet din toate punctele de vedere”, a afirmat Hagi. 

El a precizat că pentru a spera la un rezultat pozitiv formaţia sa trebuie să marcheze şi să facă bine atât faza ofensivă, cât şi cea defensivă. Hagi a mai spus că în această partidă nu va conta pe Băluţă şi Voduţ, ambii accidentaţi.

La rândul său, Vlad Achim a spus la conferinţa de presă, că meciul contra lui Dinamo Bucureşti va fi unul dificil. “Au trecut doar trei etape. Dinamo a primit multe goluri, dar a şi înscris destul de mult. Nu trebuie să ne aşteptăm la un meci uşor, va fi destul de dificil”, a afirmat Achim.

De asemenea, Ionuţ Vână a afirmat cu acelaşi prilej că Viitorul a făcut mereu meciuri bune contra lui Dinamo în deplasare şi speră să se respecte tradiţia  şi acum.  

“Ne dorim să păstrăm tradiţia, în Ştefan cel Mare am făcut mereu meciuri bune. Vrem să luăm cele trei puncte. Va fi meci deschis, cred că se vor marca goluri”, a afirmat Vână. 

Meciul dintre Dinamo şi Viitorul va avea loc luni, de la ora 21.00.

Afla mai multe despre: liga 1viitoruldinamohagi 

viewscnt
Articole similare