Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, declaraţie senzaţională despre Mircea Lucescu! ”Asta înseamnă să schimbi soarta unui om”

Hagi, declaraţie senzaţională despre Mircea Lucescu! ”Asta înseamnă să schimbi soarta unui om”

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi a oferit o declaraţie surprinzătoare după partida câştigată duminică, în faţa celor de la FC Voluntari. ”Regele” a vorbit despre experienţa sa cu Mircea Lucescu pe bancă şi modul în care antrenorul român i-a schimbat destinul.

Mircea Lucescu nu trece printr-o perioadă fericită la naţionala Turciei, însă performanţele sale nu pot fi uitate de nici un fan al fotbalului. Lucescu este antrenorul care a descoperit mari talente de-a lungul carierei, iar unul dintre acestea este chiar Gheorghe Hagi. ”Regele” fotbalului românesc nu a uitat de şansa pe care Lucescu i-a oferit-o şi a ţinut să îi mulţumească în cadrul unei conferinţe de presă.

”Un om extraordinar care a schimbat multe în fotbalul românesc şi mie mi-a schimbat traiectoria, mi-a accelerat procesul de formare şi nu ştiu de ce voi sunteţi supăraţi pe mine când fac lucrul ăsta. Se cheamă Mircea Lucescu. Nu a văzut-o nimeni. A văzut-o el şi m-a luat la 17 ani de la juniori direct la echipa mare. Deci eu nu am nicio secundă la U21. Dar m-a băgat titular şi nu m-a mai scos. Asta înseamnă să schimbi soarta unui om şi îi mulţumesc pe această cale că a avut curaj. Convingere, credinţă în mine, luptându-se cu unul, cu altul care mai şuşoteau, care mai spuneau de mine că driblam prea mult la fel ca Drăguş”, a explicat Hagi.

Gheorghe Hagi a mai spus că un lucru asemnănător s-a întâmplat şi cu fiul său, Ianis, de talentul căruia şi-a dat seama încă de la o vârstă foarte fragedă. ”Eu de Ianis am fost convins de mic. Şi nu m-am temut să îi forţez procesul de formare”, a adăugat ”Regele”.

Afla mai multe despre: gheorghe hagimircea lucescuturciaregeledrăguşianissoartadeclaraţiesoartacarieraom 

viewscnt
Articole similare