Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi despre candidatura lui Lupescu: "E momentul lui! E dreptul meu să stau cu cine vreau, cât vreau!"

Hagi despre candidatura lui Lupescu: "E momentul lui! E dreptul meu să stau cu cine vreau, cât vreau!"

FRF

Comentarii

Managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni, că Ionuţ Lupescu este pregătit pentru a câştiga preşedinţia FRF, deoarece este un om echilibrat şi responsabil.

"E momentul lui Ionuţ, eu cred că e pregătit. E un om echilibrat, a jucat la mijloc şi e echilibrat, are responsabilitate. Va merge să lupte pentru a câştiga. Noi suntem împăcaţi că există o alternativă sportivă, un om care a fost şi în partea administrativă. Eu am participat şi o voi face cu tot ce am mai bun, pentru că m-am născut cu fotbal. Eu susţin şi o voi face în continuare. Eu doresc ca lucrurile să meargă în sus. E de ajuns să spui că a lucrat şase ani la UEFA, nu cred că sunt dubii că el este competitiv. A făcut-o la nivel foarte înalt. Important e că el a intrat în competiţie. Nu are nicio legătură pe cine susţin, eu am reprezentat România, e dreptul meu să stau cu cine vreau, cât vreau. Altfel, Gheorghe Hagi are un club şi produce jucători interesanţi. Eu am drumul meu", a declarat Hagi.

Întrebat dacă va pleca la o echipă din străinătate, Hagi a răspuns: "Dacă pleacă el la o altă echipă din străinătate: Suntem destul de bine organizaţi, dar la echipa mare cred că trebuie să mă gândesc să aduc un bun manager, dar la academie nu, ştim ce facem şi sperăm să producem în continuare jucători. Dacă plec într-o zi va trebui să găsesc mai mult decât un antrenor, un manager care să câştige".

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu şi-a lansat, luni, candidatura la preşedinţia FRF, în prezenţa unui număr impresionat de foşti fotbalişti, mulţi dintre ei din "Generaţia de Aur", dar şi din alte generaţii. De asemenea, fostul antrenor al echipei Manchester United Alex Ferguson a transmis un mesaj video de susţinere.



La lansarea candidaturii lui Ionuţ Lupescu au participat, printre alţii, Gheorghe Hagi, Ciprian Marica, Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Florin Răducioiu, Gheorghe Popescu, Tudorel Stoica, Dorin Mateuţ, Florin Prunea, Ioan Andone, Victor Piţurcă, Adrian Ilie, Mircea Sandu, Daniel Pancu, Daniel Niculae, Cristian Chivu, Marius Lăcătuş, Gino Iorgulescu, Ionel Ganea, Basarab Panduru, Răzvan Raţ şi Adrian Iencsi.

Mircea Lucescu a transmis un mesaj video, la fel Sir Alex Ferguson, care i-a urat succes lui Lupescu la alegerile pentru preşedinţa FRF.

Afla mai multe despre: hagilupescucandidatura 

viewscnt
Articole similare