Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi e gata să ducă titlul la FCSB. Ce anunţ a făcut ”Regele” înainte de CFR - Viitorul: ”Sper ca la final noi să fim fericiţi”

Hagi e gata să ducă titlul la FCSB. Ce anunţ a făcut ”Regele” înainte de CFR - Viitorul: ”Sper ca la final noi să fim fericiţi”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi i-a pus gând rău lui Dan Petrescu şi anunţă că Viitorul va merge la Cluj cu gândul de a lua toate punctele şi de a prinde locul trei în Liga I. Un asemenea scenariu ar duce titlul la FCSB, în cazul în care şi roş-albaştrii îşi vor câştiga meciul cu Astra, de pe Arena Naţională.

Hagi l-a lăsat acasă pe Drăguş, pentru meciul din Liga Elitelor U19, şi ar putea face la fel şi cu Tudor Băluţă, dar anunţă că Viitorul va merge să câştige meciul cu CFR Cluj.

Va fi un meci frumos, european, va fi presiune, iar noi nu avem altă alternativă decât să luăm cele 3 puncte care ne asigură obiectivul nostru, locul 3. Depindem doar de noi. Publicul va vedea cu siguranţă un meci deschis.

Dan Petrescu e un antrenor cu mare experienţă, am şi eu experienţa mea pe la copii şi juniori. Unul dintre noi va fi supărat la sfârşit, dar aşa e în sport. Este o întrecere, iar noi, cei care am jucat fotbal, înţelegem mai bine acest lucru. Sper ca la final noi să fim cei fericiţi. Este un moment decisiv şi pentru noi, şi pentru CFR”, a spus Hagi, la conferinţa de presă susţinută înainte de derby-ul cu CFR.

CFR Cluj - Viitorul se va juca duminică, de la 20:45, în direct la Telekom Sport 1. Golurile şi cele mai importante faze vor putea fi văzute, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: hagiconferintaviitorulfcsbliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare