Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi e mulţumit de egalul cu Astra şi îl laudă pe Ianis: ”Ştie fotbal, are personalitate şi a făcut un meci foarte bun”. Care este obiectivul Viitorului

Hagi e mulţumit de egalul cu Astra şi îl laudă pe Ianis: ”Ştie fotbal, are personalitate şi a făcut un meci foarte bun”. Care este obiectivul Viitorului

Farul Constanța

Comentarii

Chiar dacă Viitorul a făcut doar egal cu Astra, scor 1-1, şi echipa e în pericol să rateze locul de PlayOff, Gică Hagi s-a arătat mulţumit de modul în care au evoluat elevii săi.

Hagi este de părere că puştii Viitorului s-au descurcat excelent după ce au făcut cadou golul Astrei, iar tehnicianul campioanei îl laudă pe Ianis pentru jocul făcut la revenirea în Liga I.

Important este că am făcut un meci foarte bun, meritam să câştigăm. Ne-am asumat să facem o echipă tânără în iarnă, am dominat Astra şi cred că este un test reuşit. Din păcate, nu a mai venit şi golul al doilea, deşi am avut ocazii importante. Dar ăsta este fotbalul, se mai întâmplă. Le-am făcut cadou un gol, o greşeală mare, dar după echipa a reacţionat bine. Am marcat, am controlat jocul.

Ianis a încercat mereu să facă diferenţa. Atât cât a putut a fost în joc. Ştie fotbal, are personalitate şi a făcut un meci foarte bun.

Nu există nicio presiune pentru noi. Este linişte, mergem mereu să câştigăm, dacă ne iese e foarte bine. Presiunea este pentru ceilalţi, nu pentru noi. Vedem la final cine va fi în PlayOff, luptăm până la capăt”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: hagiviitorulianis hagiastra,  

viewscnt
Articole similare