Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi: "Îl asigur pe Ivan Savvidis de respectul meu!" Comunicatul "Regelui" după replica dată lui Răzvan Lucescu şi reacţia din Grecia: "Asta am dorit!"

Hagi: "Îl asigur pe Ivan Savvidis de respectul meu!" Comunicatul "Regelui" după replica dată lui Răzvan Lucescu şi reacţia din Grecia: "Asta am dorit!"

Echipa națională

Comentarii

Gheorghe Hagi a emis astăzi un comunicat de presă în care explică faptul că reacţia sa de la finalul partidei România - Franţa, scor 0-0, îl viza doar pe Răzvan Lucescu, nu şi pe patronul lui PAOK, Ivan Savvidis.

După meci, Hagi a contestat dur o declaraţie a lui Răzvan Lucescu, care precizase că nu aşteaptă salvarea fotbalului românesc de la echipa U21 a României şi că se aşteaptă ca doar "5-6 jucători" să confirme şi la seniori (DETALII AICI).

Ulterior, în presa din Grecia au apărut informaţii conform cărora patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, intenţionează să-l dea în judecată pe Hagi, pentru modul în care s-a exprimat la adresa sa.

Acum, Gheorghe Hagi a revenit cu explicaţii, precizând că nu şi-a dorit în niciun moment să lezeze imaginea finanţatorului lui PAOK, pe care îl asigură de "respectul şi aprecierea" sa.



"În urma declaraţiilor oferite la finalul partidei cu Franţa, de la Campionatul European U21, se impun următoarele precizări:

- Am dorit să am o reacţie doar faţă de declaraţiile antrenorului Răzvan Lucescu, pentru că este vorba despre o întreagă generaţie care a reuşit o performanţă extraordinară, nu doar de 5-6 jucători.
- Îl asigur pe patronul clubului PAOK, Ivan Savvidis, de respectul şi aprecierea mea, ştiu ce înseamnă să susţii financiar un club care face performanţă si îi urez succes în confinuare.

Cu deosebit respect, Gheorghe Hagi
!", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al FC Viitorul.

Declaraţia lui Hagi care l-a deranjat pe Savvidis: "Probabil că el nu ştie ce înseamnă să construieşti o generaţie, să lucrezi cu copii. Să se ducă în Grecia, la pistolarul lui (n.r. patronul lui PAOK) pe care îl are acolo, la PAOK, cu pistoalele şi toate. A greşit flagrant faţă de aceşti copii".


 

Afla mai multe despre: gheorghe hagisavvidis 

viewscnt
Articole similare