Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, înainte de meciul cu Juventus: ”Va fi dificil”. Ce-l sperie cel mai mult pe ”Rege”!

Hagi, înainte de meciul cu Juventus: ”Va fi dificil”. Ce-l sperie cel mai mult pe ”Rege”!

Fotbal

Comentarii

Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că partida de sâmbătă cu Juventus Bucureşti va fi una dificilă, adversara având jucători cu experienţă, care dau echilibru formaţiei, dar şi un antrenor nou. El spune că punctele sunt foarte importante pentru formaţia sa în dorinţa de a pătrunde în play-off.

Hagi a declarat, vineri după amiază, în cadrul unei conferinţe susţinute în Mamaia, că formaţia sa trebuie să joace foarte bine pentru a putea câştiga cele trei puncte.

"Va fi un meci greu, dificil, din toate punctele de vedere. Adversarul a făcut un rezultat foarte bun în retur, are jucători cu experienţă, care dau echilibru acelei echipe. Antrenorul este unul nou, care îşi doreşte foarte mult şi cu siguranţă ne va aştepta un meci foarte greu. Depinde de noi să jucăm un fotbal bun pentru a lua cele trei puncte", a afirmat Gheorghe Hagi.

La rândul său, Cristian Ganea, prezent la conferinţa de presă, a spus că partida cu Juventus Bucureşti va fi una grea, care s-ar putea juca pe un teren dificil.

"Pe hîrtie poate suntem favoriţi, dar este important când intri pe teren să îţi faci jocul şi să ne facem jocul nostru, să facem un joc bun şi să luăm cele trei puncte. Este un meci foarte greu, la fel şi terenul va fi unul greu. Pentru mine şi pentru colegii mei este unul dintre cele mai importante meciuri pentru că trebuie să câştigăm. Întâlnim o echipă bună, una care a făcut modificări destul de multe şi nu o să ne fie uşor", a afirmat jucătorul.

El spune că toată echipa îşi doreşte să intre în play-off, iar pentru acest lucru are în primul rând nevoie de cele trei puncte din deplasarea de la Juventus Bucureşti.

Partida dintre Juventus Bucureşti şi Viitorul va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Ploieşti, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: viitorulhagiliga 1 

viewscnt
Articole similare