Experiențe împreună.
You are here:

Hagi, interviu emoţionant pentru englezi: ”Putem fi campioni mondiali într-o zi. O să cred asta până mor!”

Hagi, interviu emoţionant pentru englezi: ”Putem fi campioni mondiali într-o zi. O să cred asta până mor!”

Fotbal

Gică Hagi a oferit un interviul pentru revista britanică FourFourTwo, acolo unde a povestit trăirile de la Campionatele Mondiale din 1994 şi 1998.

La sfârşitul intervului, "Regele” i-a lăsat mască pe englezi, precizând că România poate fi campioană mondială într-o zi.

"Am ştiut că vom face o treabă bună în 1994 şi chiar am spus în presă asta. Am simţit. Mulţi dintre colegii mei jucau la echipe bune şi aveau mai multă experienţă ca în 1990. Am înscris un gol spectaculos în primul meci. Mereu am încercat imposibilul când am fost pe teren. A fost fantastic să eliminăm Argentina. I-am făcut pe români fericiţi. Am jucat pentru România, nu pentru mine. Cu jucători ca Ilie Dumitrescu şi Florin Răducioiu aveam sentimentul că nu putem să fim învinşi. Ne-a lipsit ceva ca să trecem de Suedia. În 1998 am fost eliminaţi de Croaţia pentru că nu am crezut că putem să câştigăm Campionatul Mondial. Poate asta e problema noastră. Cred că putem să fim campioni mondiali într-o zi. O să cred până în ziua când o să mor", a mai precizat Gică Hagi.

Comentarii
viewscnt