Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi n-a fost la stadion pentru meciul cu Dinamo. Cătălin Anghel: ”A fost un şoc că Mister n-a fost cu noi”

Hagi n-a fost la stadion pentru meciul cu Dinamo. Cătălin Anghel: ”A fost un şoc că Mister n-a fost cu noi”

Superliga

Comentarii

Viitorul a pierdut cu 1-0 pe terenul lui Dinamo, într-un meci în care Gică Hagi a fost suspendat şi a preferat să vadă meciul din faţa televizorului. Cătălin Anghel, secundul său, spune că absenţa lui Hagi s-a simţit.

Suspendat pentru meciul cu Dinamo, după eliminarea primită cu Chiajna, Gică Hagi a preferat să nu meargă la stadionul din Ştefan cel Mare. Cătălin Anghel, cel care a stat pe banca Viitorului, spune că Hagi a pregătit jocul foarte bine, dar s-a văzut că n-a stat pe bancă. Antrenorul secund al Viitorului este fair-play şi susţine că Dinamo a meritat să câştige.

”Am sperat şi noi să marcă goluri şi să nu primim, dar Dinamo a fost mai bună şi a câştigat cu 1-0. Noi, în ultimii 30 de metri, nu am schimbat ritmul şi nu am fost inspiraţi, nu am făcut ceea ce trebuia. Nu tot timpul jucătorii foarte tineri pot avea continuitate, dar eu niciodată nu voi vorbi individual despre jucători, ci despre echipă. Aveţi dreptate, este un şoc pentru echipă că Mister nu este cu noi. A pregătit meciul foarte bine şi, din păcate, nu am făcut lucrurile pe care trebuia să le facem în această seară.

Cred că pot să mă leg şi de atitudine şi de viteza cu care au jucat cei de la Dinamo. În seara asta, Dinamo merită victoria şi noi n-am făcut o partidă foarte bună. Sunt convins că vom coborî cu picioarele pe pămânit şi vom reintra în formă”
, a declarat Cătălin Anghel la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: catalin anghelviitorulliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare