Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi n-a mai ţinut cont de nimic şi l-a ironizat pe Dan Petrescu. Reacţie surprinzătoare a "Regelui": "Mamă! Nu aşa a zis?"

Hagi n-a mai ţinut cont de nimic şi l-a ironizat pe Dan Petrescu. Reacţie surprinzătoare a "Regelui": "Mamă! Nu aşa a zis?"

Farul Constanța

Comentarii

Hagi a fost egalat de Sepsi în ultima fază, apoi, după meci, a răbufnit la conferinţa de presă. Impresionat de golul marcat de Ciobanu, "Regele" a dezvăluit ce sfat i-a oferit mijlocaşului său şi a profitat de moment pentru a-l ironiza pe Dan Petrescu.

"Asta i-am zis la pauză. Nu există mijlocaş ofensiv să nu dea la poartă, să nu ducă mingea în careu. Ce fotbal e ăla, să joci numai în lateral? Să nu îţi exploatezi calităţile când ştii că ai un şut bun. Şi de asta i-am zis.

Mai fac şi eu câte un lucru bun. Nu aşa ca Dan, dar mai fac. Dan face totul perfect acum. Dar la ei a fost offside de trei metri la golul trei şi nu a văzut arbitrul. Golul trei e important. Am înţeles că a zis Dan că aşa bine a jucat Chindia...

Că merita foarte mult şi că nu a fost echipă care să îi domine pe ei în Liga I, în ultimii 2 ani. Şi a venit acel gol, dintr-un cadou. Iar când ai 3-1, vine şi golul 4. La cum dominau meciul... Aşa a zis Dan. Înseamnă că e important golul acela, nu? Offside de doi metri care nu s-a văzut. 

Sepsi e echipă grea acasă, iar noi, Viitorul, echipă mică. Şi ne-am autodepăşit. Hai că încep să vorbesc altfel. Sunt super fericit, ne-am autodepăşit, mamă, ce rezultat super. Am marcat două goluri în deplasare... Haide domne!" , a declarat Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: hagipetrescucfrviitorul 

viewscnt
Articole similare