Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi nu se mai opreşte: al treilea transfer într-o zi! Cătălin Ţîră a semnat pe trei ani cu Viitorul

Hagi nu se mai opreşte: al treilea transfer într-o zi! Cătălin Ţîră a semnat pe trei ani cu Viitorul

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că l-a transferat pe atacantul Cătălin Ţîră, legitimat ultima oară la CS Şirineasa, cu care a promovat în Liga 2.

"Atacantul Cătălin Ţîră este noul jucător al formaţiei FC Viitorul, acesta semnând un contract valabil pentru următorii trei ani. FC Viitorul îi urează mult succes lui Cătălin Ţîră şi cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru. Urmăriţi interviul realizat cu noul jucător al Viitorului", se precizează în comunicat.

În vârstă de 24 de ani, pe care îi va împlini peste câteva zile, Ţîră a evoluat în cariera sa pentru echipele de tineret şi juniori ale cluburilor Dinamo, Lazio şi Udinese, pentru ca apoi să îmbrace tricoul formaţiilor de seniori ADO Den Haag, FC Braşov, Rapid Bucureşti, Concordia Chiajna sau Juventus Bucureşti.

"Vreau să îi mulţumesc domnului Hagi pentru încrederea acordată. Dintotdeauna mi-am dorit să joc aici. Sunt bucuros şi sper să nu dezamăgesc pe nimeni", au fost primele cuvinte ale lui Ţîră, după ce a semnat cu Viitorul.

Cătălin Ţîră este cel de-al treilea transfer oficializat vineri de către Viitorul, după mijlocaşul francez Lyes Houri şi fostul mijlocaş al echipei FCSB, Vlad Achim. În această săptămână, a semnat cu Viitorul şi fundaşul dreapta Robert Băjan, ultima oară la Pandurii Târgu Jiu.

Afla mai multe despre: viitorultiratransfer 

viewscnt
Articole similare