Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi pleacă de la Viitorul! Anunţul făcut înaintea meciului cu CFR: "Pentru că mentalitatea mea este să câştig, să fiu cel mai bun!"

Hagi pleacă de la Viitorul! Anunţul făcut înaintea meciului cu CFR: "Pentru că mentalitatea mea este să câştig, să fiu cel mai bun!"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a declarat că îşi doreşte ca Viitorul să devină un club competitiv şi mai puternic decât este în prezent. Iar dacă acest lucru nu se va întâmpla a anunţat că el nu va mai fi antrenorul echipei, dar va continua să susţină clubul ca şi până acum.

Vrem să devenim competitivi. Vedem dacă vom putea deveni competitivi sau vom rămâne un club cum am fost şi până acum, să promovăm jucători, să dăm jucători, jucători tineri, valoroşi şi pentru campionatul intern şi pentru echipele de afară. Sau o să avem pretenţii mai mari să devenim mai puternici, să ne luptăm cu cei mari. Adică, să devenim şi noi mari. Au trecut nişte ani şi următorul proiect trebuie să fie un proiect mult mai ambiţios, mai puternic”, a explicat Hagi. 

“De la anul doresc să dezvolt şi să perfecţionez lucrurile pe care le-am început şi aceasta înseamnă pentru mine dacă putem să devenim o echipă competitivă. Dacă nu vom deveni o echipă competitivă, cu siguranţă pe mine nu o să mai mă vedeţi pe bancă la Viitorul. Pentru că mentalitatea mea este să câştig, vreau să câştig, să fiu cel mai bun şi atunci eu cred că obiectivul meu aici, la Viitorul, dacă nu avem un potenţial să ne batem de a fi unul dintre cele mai bune cluburi din România, nu mai pot fi. Voi susţine în continuare cât pot clubul, dar nu voi mai fi ca manager pe bancă. O spun dinainte pentru că eu sunt vizionar şi văd lucrurile ca să nu lăsăm loc interpretărilor”, a mai precizat tehnicianul.  

 

 

Afla mai multe despre: viitorulhagimesajdecizieanunt 

viewscnt
Articole similare