Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, Popescu şi Ivanisevic, aşteptaţi ca nişte regi în Cluj

Hagi, Popescu şi Ivanisevic, aşteptaţi ca nişte regi în Clujgalerie foto

Diverse

Comentarii

După ce i-au făcut Simonei Halep galerie la Paris, în finala de la Roland Garros, cei doi mari fotbalişti ai ”Generaţiei de Aur” ajung la Cluj pentru meciul cu legendele Barcelonei, evenimentul principal din cadrul Sports Festival (14-17 iunie).

Timp de aproape o săptămână componenţii ”Generaţiei de Aur”, legendele Barcelonei, fraţii Bryan (cei mai titraţi jucători de dublu din istorie) şi Goran Ivanisevic vor fi oaspeţii celui mai nou hotel de lux din Cluj.

  • Meciul dintre Generaţia de Aur şi Legendele Barcelonei va fi LIVE pe Telekom Sport, sâmbătă, 16 iunie, de la 19:00.

2000 euro/noapte, Penthouse-ul favorit al "Reginei de la Roland Garros"

Fotbaliştii se pregătesc intens pentru meciul cu Legendele Barelonei, partidă programată la 16 iunie, în cadrul Sports Festival.  Numele grele din ”Generaţia de Aur” beneficiază de condiţii pe măsură: vor fi cazaţi la un stabiliment de cinci stele, hotel preferat şi de liderul mondial la tenis, Simona Halep.



Locaţia aleasă are 121 apartamente, fiecare cu un design inedit. Există o zonă de living, o zonă de birou, băi uriaşe dotate cu toate facilităţile, iar dormitoarele sunt axate pe confortul oaspeţilor, existând saltele de cea mai bună calitate şi câte şase tipuri de perne.

Ilie Dumitrescu poate admira tablouri în camera de hotel
Un mare pasionat de artă şi un fin colecţioner de tablouri, Ilie Dumitrescu se va simţi ca peştele în apă în luxosul hotel cu un design aparte.

”În hotel s-a pus accent special pe artă, tablouri, decoraţiuni. Este foarte important ca şi prin acest detalii să susţinem o şedere confortabilă, cu atât mai mult cu cât camera de hotel este a doua casă, provizorie” – Dafina Suciu, directoare de marketing hotel.



Cel mai mare apartament al hotelui este Penthouse-ul, locaţia preferată a Simonei Halep, spaţiul unde ea se retrage la fiecare vizită în Cluj. De acolo, Hagi şi Popescu îi vor putea spiona pe spanioli la antrenamente.

”Penthouse-ul este localizat la etajul 11. Accentul pe artă este vizibil, oaspeţii cazaţi aici au două dormitoare, trei băi,  terasă panoramică de unde poate fi admirat oraşul 360 de grade şi de unde se poate vedea foarte bine Cluj Arena, stadionul pe care se va disputa meciul dintre Generaţia de Aur şi legendele Barcelonei” -Dafina Suciu, directoare de marketing hotel.

"Halep nu a cerut mâncare extravagantă"
Şi din punct de vedere gastronomic, jucătorii "Generaţiei de Aur" şi cei ai Barcelonei vor fi răsfăţaţi cu preparate de cinci stele.

”Îi aşteptăm cu drag, avem şi preparate speciale şi tradiţionale italieneşti, dar şi deserturi clasice. Abia îi aşteptăm pe sportivi, am gătit pentru echipele României şi Elveţiei, la Fed Cup, pentru românii de la Cupa Davis, dar şi pentru adversarii lor de atunci, marocani. Simona Halep nu a cerut mâncare extravagantă, fancy, ci ceva simplu. Nici ceilalţi tenismeni nu au dorit ceva aparte, sportivii nu au avut solicitări speciale” – Chef Sebastian, restaurant Amagusto.

Un "Tournedos Rossini" pentru Hagi
”Regelui” Gică Hagi i se pregăteşte o surpriză, iar cel care o va face a dezvăluit câteva detalii. ”Pentru Hagi mă gândesc la un preparat diferit, compus din două elemente, muşchi de vită şi foie gras. Nu este un preparat clasic, cred că i s-ar potrivi foarte bine” - Chef Sebastian, restaurant Amagusto.



Pentru amatorii de delicii culinare asiatice, hotelul de lux din inima Clujului are o gamă variată de oferte din bucătăriile japoneză, filipineză, thailandeză, chineză, coreană şi indiană. iar Cheful Lorand de la restaurantul Sakura a gătit un preparat cu care este sigur că-i va da gata pe fotbalişti.

”Am  folosit vită, tăiţei, legume. Este un fel de mâncare foarte bun, delicios şi sănătos. în 10 minute este gata preparatul. Nu este picant, dar pentru ei de la Barcelona îl pot face picant” - Chef Lorand, restaurant Sakura.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romanialegendele barceloneimeci clujhagipopescu 

viewscnt
Articole similare