Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi pregăteşte adevărata BOMBĂ în Liga I. "Regele" negociază cea mai importantă tranzacţie din istoria fotbalului românesc. Ce pune la cale

Hagi pregăteşte adevărata BOMBĂ în Liga I. "Regele" negociază cea mai importantă tranzacţie din istoria fotbalului românesc. Ce pune la cale

Fotbal

Comentarii

Ambiţia reprezintă una dintre cele mai mari virtuţii ale omului de fotbal, Gică Hagi. A fost strălucitor ca jucător, a dat naştere unui proiect de succes, "Academia Gheorghe Hagi/Viitorul Constanţa", dar nu are de gând să se oprească aici. Vrea să devină cel mai puternic cel mai puternic club din România, iar peste acest lucru pregăteşte schimbări spectaculoase.

În doar 10 ani, jucătorii de la malul mării au cucerit toate trofeele la nivel de juniori. Performanţele au înflorit şi la seniori, unde în ultimii ani au ajuns pe litoral un titlu de campioană, o Cupă a României şi o Supercupă a României. În plus, Academia a produs necontenit jucători de valoare, vânduţi pe sume deloc neglijente. Chiar şi aşa, Hagi vrea mai mult. Urăşte să piardă şi s-a săturat să-şi vândă cele mai bune produse pentru a se autofinanţa. Vrea să-şi păstreze vârfurile de generaţie şi să construiască o formaţie care să se poată bată de la egal la egal cu formaţiile din Europa. În cele patru sezoane în care a lupta în preliminariile competiţiilor europene, FC Viitorul a încasat 28 de goluri de la Gent, APOEL Nicosia, Red Bull Salzburg şi Vitesse Arnhem, în 10 meciuri, şi marcat doar de 12 ori.

Hagi îi ia faţa lui Becali. Viitorul, peste FCSB

Pentru ca acest lucru să se producă mai rapid, Gică Hagi pregăteşte schimbări importante în club. Potrivit spynews.ro, în aceste zile, liderul "Generaţiei de Aur" a negociat intens cedarea unei părţi din acţiunile clubului său. Se pare că cei interesaţi să vină alături de Hagi sunt nişte afacerişti străini. În acelaşi timp, Hagi încearcă să ajungă la o înţelegere şi cu fraţii "Dedeman", Dragoş şi Adrian Pavăl, a căror avere este estimată la 1.8 miliarde de euro.

Hagi a declarat în nenumărate rânduri faptul că aşteaptă alături de el oameni potenţi financiar, care să-şi dorească să-i devină partener, iar împreună să ofere amploare şi notorietate proiectului pe care acesta îl desfăşoară.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! Merită!

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare