Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, pregătit să plece! Cum ar trebui să arate antrenorul care-l va înlocui la Viitorul. Petrescu: ”Trebuie să câştigi trofee ca să antrenezi la un asemenea club”

Hagi, pregătit să plece! Cum ar trebui să arate antrenorul care-l va înlocui la Viitorul. Petrescu: ”Trebuie să câştigi trofee ca să antrenezi la un asemenea club”

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi e cel mai longeviv antrenor din Liga I, dar domnia sa se apropie de final. Din 2014 pe banca Viitorului, ”Regele” e gata să spună stop aventurii din fotbalul românesc. S-a gândit deja şi la înlocuitor.

Hagi a afirmat că atunci când va pleca îşi va căuta un înlocuitor care ”să fie competitiv şi care să poată s-o ducă (n.r. - pe FC Viitorul), să fie un manager foarte bun şi el care să ducă. Academia îşi va urma cursul ei de a forma jucători. Nu există nimic concret, absolut nimic, deocamdată sunt doar gânduri”.

”Poate Hagi o să dea antrenorul afară. Sunt curios, o să îl sun, să îl întreb dacă are de gând, să se dea singur afară”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu îi prevede un viitor strălucit lui Hagi. Doar să plece cât mai repede din Liga I, pentru că aici nu-l vede nimeni.

”Hagi poate să antreneze oriunde, nu aş vedea o problemă. Nu cred că ar fi o echipă din lume pe care nu ar putea să o antreneze. Inclusiv Barcelona, care a jucat şi ştie. Şi la Real Madrid... Hagi ar putea să antreneze oriunde, asta e clar, dar nu ştiu dacă i se va da ocazia să antreneze acolo. Pentru că trebuie să câştigi trofee la nu ştiu ce nivel ca să ajungi la un asemenea club”, a concluzionat ”Bursucul”.

Afla mai multe despre: viitorul constantagica hagidan petrescu,  

viewscnt
Articole similare