Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi s-a dezlănţuit din nou la declaraţii şi l-a criticat în faţa jurnaliştilor pe noul "preferat" al lui Becali: "E a nu ştiu câta oară când greşeşte"

Hagi s-a dezlănţuit din nou la declaraţii şi l-a criticat în faţa jurnaliştilor pe noul "preferat" al lui Becali: "E a nu ştiu câta oară când greşeşte"

FCSB

Comentarii

FC Viitorul a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, şi şi-a luat gândul de la titlu în Liga I. Imediat după meci, Gheorghe Hagi l-a criticat pe Bradley de Nooijer, fotbalist dorit şi de FCSB.

"Greşeală foarte mare la gol din partea lui Brad (n.r. De Nooijer), foarte mare. Nu ştiu a câta oară e, din păcate. E atât de uşoară faza pentru mine, iar tu nu strângi în poziţia aia. Şi cu Iaşi a făcut la fel, şi acum, cu toate că el are un randament bun, dar face greşeli mari de poziţionare. Are momentele lui când e superficial" , a declarat Gheorghe Hagi.

De Nooijer este considerat de Hagi principalul vinovat pentru golul primit aseară de FC Viitorul. În plus, fundaşul olandez a gafat decisiv şi la meciul pe care echipa lui Hagi l-a pierdut în acest an, scor 0-1, în faţa celor de la Poli Iaşi.

VIDEO faza din meciul cu CFR Cluj:

VIDEO faza din meciul cu Poli Iaşi:

De altfel, la începutul acestei săptămâni, Gigi Becali a declarat că este interesat de fundaşul Viitorului: "De Nooijer este bun jucător, îmi place şi o să-l vreau. Eu am nevoie de un fundaş, nu-mi trebuie să joace mijlocaş. În fine, eu o să-i aduc şi care rezistă, rezistă, care nu, nu. Trebuie să rezişti la presiune, altfel pleci. Asta e la Steaua, atât pentru un antrenor, cât şi pentru un jucător".

Afla mai multe despre: hagicfr clujfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare