Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi s-a dezlănţuit la conferinţa de presă! S-a ridicat în picioare şi a râs de un jucător: ”E mai gras decât mine. Ar trebui să fiu si eu convocat”

Hagi s-a dezlănţuit la conferinţa de presă! S-a ridicat în picioare şi a râs de un jucător: ”E mai gras decât mine. Ar trebui să fiu si eu convocat”

Farul Constanța

Comentarii

Supărat pentru faptul că selecţionerul Cosmin Contra a convocat un singur fotbalist de la Viitorul Constanţa la echipa naţională, Gică Hagi s-a dezlănţuit la conferinţa de presă de după meciul cu Poli Iaşi.

Hagi l-a criticat pe Contra pentru selecţiile făcute, dar a şi ironizat unul dintre adversarii pe care ”tricolorii” i-au avut la meciul cu Israel.

"Au jucat cu Israel, aţi văzut cine a jucat la Israel? Mai gras ca mine (n.r. - Hagi s-a ridicat în picioare). Sunt mai slab ca ăla? Şi au zis că ce meci au făcut ei. Domnilor, dar chiar aşa, faceţi-vă puţin... Că şi noi am jucat pe la lot, Cosmine, ai fost cu noi, tată, ai fost şi tu în grupul ăla.

Chiar aşa să spui că meciul cu Israel, şuşaneaua aia... Cu băiatul ăla care era la retragere... Fac şi eu, joc şi eu, mâine mă retragi şi pe mine, trebuie să mă convoci! Olanda ne-a dat trei, Polonia ne-a dat trei, Staţi uşor, nu vă aruncaţi aşa, uşor! Vedeţi ce se întâmplă prin jur", a mai spus Hagi.

Formaţia FC Viitorul a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a noua a play-off-ului Ligii I. Ieşenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 9, când a fost eliminat Mădălin Mihăescu pentru un fault la Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: hagiisraelcontraselectiefrfnationala 

viewscnt
Articole similare