Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi s-a săturat! ”Suntem nişte gâze! Îşi fac jocurile şi împart România”

Hagi s-a săturat! ”Suntem nişte gâze! Îşi fac jocurile şi împart România”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi pare că începe să se sature de România! ”Regele” nu mai suportă ”nepotismele” din politica românească şi se declară sătul şi de taxele plătite către stat! Hagi este disperat de politicienii care îi consideră pe români “nişte gâze” şi îşi văd doar interesul propriu.

“Toate angajarile se fac pe grade de rudenie, pe prietenii, iar sportul nu face excepţie. Nu se poate aşa ceva… Când de la punctul A la punctul Z nu faci bine şi nu este un parcurs sănătos, nu ai cum să creezi sportivi care să lupte cu adevărat şi eficient pentru tine, pentru ţară. Aici este cea mai mare problemă – cine ne conduce nu are, de fapt, noţiunea de mândrie naţională şi a construi oameni care să ducă acest brand de ţară.

Noi ceilalţi suntem nişte gâze. Oamenii de acolo, de sus, aşa ne privesc – ca pe nişte gâze. În rest îşi fac ei jocurile lor, îşi împart România cum doresc, au dat-o… Iar noi… noi nu mai contăm – cel puţin pe sport suntem dezastru. Rar se face câte ceva, şi când se face… Vine cineva şi strigă faptul că sunt prea mulţi bani şi aşa mai departe. Statul finanţează politic doar pe-ai lor”, a spus Gică Hagi într-un interviu pentru Wall-Street.ro.

Afla mai multe despre: hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare