Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi s-a supărat! Domeniul despre care "Regele" nu va mai vorbi "pe o perioadă nedeterminată": "Nu trebuie să am dreptul la opinie!"

Hagi s-a supărat! Domeniul despre care "Regele" nu va mai vorbi "pe o perioadă nedeterminată": "Nu trebuie să am dreptul la opinie!"

Superliga

Comentarii

Sub titlul "Fotbalul mondial se dezvoltă, în România se reduce!", Gheorghe Hagi a publicat un comunicat de presă pe site-ul clubului Viitorul, în care anunţă că "nu va mai vorbi despre situaţia fotbalului românesc pe o perioadă nedeterminată".

Hagi consideră că mai multe declaraţii din ultima conferinţă de presă ţinută de el au fost greşit interpretate şi exagerate, motiv pentru care nu îşi doreşte să mai vorbească despre problemele cu care se confruntă fotbalul românesc şi se va concentra doar asupra proiectelor sale personale: "Academia Hagi, FC Viitorul şi meseria mea de Manager tehnic".

Prezentăm mai jos integral comunicatul de presă emis de Gheorghe Hagi:

"La ultima conferinţă de presă mi-am exprimat opinia personală legată de situaţia fotbalului românesc, în care am precizat că fotbalul la nivel mondial se dezvoltă, iar la noi în ţară avem mai puţine stadioane, echipe, jucători, antrenori şi mai putini suporteri. Această situaţie a fotbalului din România a fost reflectată şi de către dumneavoastră, în presa scrisă şi tv. O parte a presei a transformat opinia mea personală legată de situaţia foarte grea a fotbalului românesc în titluri tendenţioase precum “Hagi se revoltă“, “atacă“. “aruncă bomba“, lucru care mă face să înţeleg că pentru unii nu trebuie să am dreptul la opinie, să vorbesc despre situaţia fotbalului românesc, cu toate că particip şi sunt printre primii care am investit în viitorul fotbalului din România în ultimii zece ani.

- Ca urmare a acestor lucruri, am luat decizia de a nu mai vorbi despre situaţia fotbalului românesc pe o perioadă nedeterminată, concentrându-mă foarte mult doar pe proiectele personale - Academia Hagi, FC Viitorul şi meseria mea de Manager tehnic.
 
Gheorghe Hagi"

Afla mai multe despre: hagiviitorulcomunicat 

viewscnt
Articole similare