Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi se gândeşte deja la meciul cu Vitesse: "Cum Dunărea ne-a învins azi, poate aşa vom produce şi noi surpriza joi"

Hagi se gândeşte deja la meciul cu Vitesse: "Cum Dunărea ne-a învins azi, poate aşa vom produce şi noi surpriza joi"

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din prima etapă a Ligii I, în care Ianis Hagi a ratat un penalti şi elevii lui Gheorghe Hagi au jucat în inferioritate numerică pe final.

Joi, Viitorul evoluează în Europa League cu Vtiesse, în prima manşă din turul II preliminar. 

„Felicitări celor de la Călăraşi. Au muncit, s-au luptat şi au marcat. Noi ne-am creat multe ocazii şi am ratat. Aşa a fost şi cu Racing. E început de an şi trebuie să acceptăm asta. Nu suntem inspiraţi în atac. Atacanţii noştri nu sunt lucizi. Anul este lung. Va fi greu împotriva olandezilor. Cum ne-a bătut Călăraşiul azi, aşa poate vom produce şi noi surpriza joi” - a spus Gică Hagi la Telekom Sport. 

„Suntem supăraţi pentru rezultat, dar şi pentru joc. Am evoluat la fel ca-n partida din Europa League. Am avut momente şi momente. Nu am reuşit să-i desfacem, iar când am reuşit asta, n-am putut finaliza. Trebuie să fructificăm momentele bune pe care le avem în joc. Va fi foarte dificil cu Vitesse. Dacă jucăm la fel, vom avea probleme” - a spus Vlad Achim la Telekom Sport. 

„Am început prost meciul. Nu prea ne-au ieşit pasele, am pierdut multe mingi. Totuşi, după ce ei au marcat, am preluat controlul jocului, am avut şi numeroase ocazii. E o problemă dacă nu reuşeşti să marchezi. Nu suntem la capacitate maximă din punct de vedere fizic. Ne aşteaptă o partidă importantă joi. Trebuie să avem o atitudine mult mai bună” - a spus Bogdan Ţîru la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: bogdan tiruvlad achimviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare