Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi se implică şi transmite un mesaj clar pentru naţionala Under 21: "Să ştim cum să le vorbim şi să nu-i ardem prea repede!"

Hagi se implică şi transmite un mesaj clar pentru naţionala Under 21: "Să ştim cum să le vorbim şi să nu-i ardem prea repede!"

Fotbal

Comentarii

Hagi este conştient că România poate avea o nouă generaţie care să se califice în mod constant la turneele finale. Totuşi, tinerii antrenaţi de Mirel Rădoi trebuie să aibă răbdare şi să continue în aceeaşi notă ca până acum. În caz contrar, riscă să eşueze, aşa cum s-a întâmplat cu naţionalele precedente.

”De victorii, de succese, de performanţă. Apoi, sunt multe lucruri care contează când eşti tânăr. Suportul publicului, să ai parte de mentori care să te îndrume bine, de oameni care să-ţi ofere încredere, să ştim cum să le vorbim şi să nu-i ardem prea repede. E nevoie de răbdare, răbdare şi iar răbdare. Evident că şi ei trebuie să se sacrifice, sunt paşii normali pe care şi eu şi ceilalţi din generaţia mea i-am parcurs la vremea respectivă”, a declarat Hagi.

Fostul lider al naţionalei a evidenţiat faptul că evoluţiile nu sunt întâmplătoare şi că modul în care au fost crescuţi jucătorii au reprezentat un factor esenţial în rezultatele din actuala campanie.

”Staţi un pic, că nici măcar nu suntem la Euro. Nu are rost să facem comparaţii acum, chiar nu e cazul. Dar ce ştiu e că ei arată bine. Nu e întâmplător că de 2 ani n-au pierdut niciun meci. Există multe soluţii pentru fiecare post, aţi văzut şi acum, au absentat unii jucători şi nu s-a văzut. În plus, în echipă sunt jucători cu 1-2 ani mai mici faţă de vârsta de U21, şi cu toate acestea ei sunt competitivi”, a mai spus Hagi.

Afla mai multe despre: under 21gica hagimesajechipa natioanala 

viewscnt
Articole similare