Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi se teme să colaboreze Gică Popescu: "Poate mă bagă la copii şi juniori". De ce a mers, de fapt, "Baciul" în cantonament cu Viitorul

Hagi se teme să colaboreze Gică Popescu: "Poate mă bagă la copii şi juniori". De ce a mers, de fapt, "Baciul" în cantonament cu Viitorul

Fotbal intern

Comentarii

Managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, a anunţat că într-o bună zi va colabora cu Gică Popescu, care a făcut deplasarea cu formaţia constănţeană în cantonamentul din Turcia, dar nu pentru a se alătura clubului, ci pentru o simplă evaluare, susţine "Regele".

"El a venit să ne evalueze, să vadă dacă lucrăm bine. Prima oară, hai să vedem dacă... Ştiţi că mie nu îmi place cu dacă. Dorinţa cu putinţa sunt lucruri diferite. Voi vedea, nu pot să dau un răspuns. Cu siguranţă, am spus, eu şi Gică într-o bună zi o să lucrăm împreună. El conducător şi eu tehnic.

Vom vedea, că poate nu e mulţumit de mine şi mă bagă secund. Sau, cine ştie, la copii şi juniori.

Dar trebuie să venim la nivelul lui. Nu putem, nu suntem acum la nivelul lui ca să îl luăm ca şi conducător. Pentru că el nu poate să vină doar aşa, pe ochi frumoşi, la mine. Trebuie să fiu competitiv. Şi nu am cum să fiu competitiv, la nivelul lui, în momentul de faţă. Atunci stăm mai bine aşa, el mă evaluează, îşi dă cu părerea, noi îi cerem părerea lui despre noi, stă lângă noi şi atât. Atunci când o să am posibilitatea o să îl chem, pentru că atunci o să dorim să devenim cei mai buni", a spus Hagi, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: viitorulpopescuhagi 

viewscnt
Articole similare