Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi şi-a criticat jucătorii şi la conferinţa de presă: "El e singurul pe care nu sunt supărat". Ce i-a transmis Dan Petrescu după victoria cu Rennes

Hagi şi-a criticat jucătorii şi la conferinţa de presă: "El e singurul pe care nu sunt supărat". Ce i-a transmis Dan Petrescu după victoria cu Rennes

Superliga

Comentarii

FC Viitorul a obţinut doar o remiză în deplasarea de la Hermannstadt, scor 1-1, iar acum este la un punct în spatele liderului CFR Cluj, însă echipa lui Dan Petrescu urmează să joace în această etapă cu Dinamo.

Deşi Gabi Iancu a ratat un penalty în minutul 77, Hagi a recunoscut că nu are ce să-i reproşeze atacantului pentru evoluţia din meciul cu Hermannstadt.

"Eu le creez condiţii, am zis că nu mai pot să vin în faţa voastră să spun că Viitorul vrea doar să rămână în Liga I, e normal să nu mai spun aşa ceva, pentru că suntem de foarte multe sezoane acolo sus în clasament. Suntem singurii care au bătut-o pe CFR de două ori în acest sezon, am vorbit aseară cu Dan Petrescu, l-am felicitat şi mi-a zis: <<Hai, lasă, că până acum ce mi-ai făcut..>>.

Atunci cum au putut să joace băieţii mei? Sunt alţi jucători? Ce înseamnă asta? O dată joci, o dată nu mai joci. Eu stau să-i aştept pe ei sa alerge? Sunt dezamăgit de ei, dar lui Gabi Iancu n-am ce să-i reproşez. E singurul care a încercat să pună pericol, a atacat poarta, pe ceilalţi din atac nu i-am văzut pe acolo. Matei, în prima repriză, numai pase înapoi, iar poarta era în partea cealaltă" , a declarat Gheorghe Hagi la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare