Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi şi-ar fi dorit amânarea etapei, după depistarea cazurilor de coronavirus la Botoşani şi Dinamo : "Din păcate, nu e bine ce se întâmplă. Ori jucăm toţi, ori deloc"

Hagi şi-ar fi dorit amânarea etapei, după depistarea cazurilor de coronavirus la Botoşani şi Dinamo : "Din păcate, nu e bine ce se întâmplă. Ori jucăm toţi, ori deloc"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi este nemulţumit de decizia oficialilor LPF de a amâna doar meciurile echipelor Dinamo şi FC Botoşani. "Regele" consideră că toate partidele din play-off şi din play-out ar fi trebuit amânate, în urma cazurilor pozitive de coronavirus descoperite la cele două cluburi.

“Sunt două lucruri fundamentale de care trebuie să ţinem cont. Dacă se infectează o persoană din staff sau de la un club sau jucător sau antrenor ori e izolat şi se merge înainte, ori dacă nu, nu jucăm toţi. Nu putem unii să joace şi alţii să nu joace. Din păcate, nu cred că e bine ca unele echipe să nu joace şi celelalte să joace.

Nu e bine pentru că e un concurs, începe un concurs din trei în trei zile şi dacă se amână etapa, trebuie amânate toate, să jucăm toţi la fiecare etapă pentru că unele meciuri nu ai când să le mai joci, unele meciuri sunt importante, fiecare echipă luptă pentru punctele ei şi atunci e important să nu amânăm meciurile, să jucăm. Ori se ia o decizie, ori alta, dar nu aşa unii să joace, alţii să nu joace... A doua săptămână, unii au meciuri importante jucate, ceilalţi stau şi sunt mai odihniţi”, a explicat Gheorghe Hagi.

Meciul dintre Viitorul Constanţa şi Politehnica Iaşi are loc duminică, de la ora 17:00, pe stadionul din Ovidiu, în direct la Telekom Sport 1.

În această etapă, din cauza apariţiei unor cazuri de Covid-19 la Dinamo Bucureşti şi FC Botoşani au fost amânate partidele Dinamo-Chindia Târgovişte şi Universitatea Craiova – FC Botoşani.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare