Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Hai că am făcut circ!". După ce s-a înfuriat, Bergodi a plecat în hohote de râs de la conferinţa de presă! | VIDEO

"Hai că am făcut circ!". După ce s-a înfuriat, Bergodi a plecat în hohote de râs de la conferinţa de presă! | VIDEO

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul Rapidului, a plecat în hohote de râs de la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Dinamo, după ce s-a înfuriat şi s-a contrat cu jurnaliştii prezenţi. Replica oferită de italian a făcut pe toată lumea să râdă!

Înfuriat de speculaţiile care au circulat în privinţa viitorului său după meciul Rapid - FCU Craiova 1948 4-3, Cristiano Bergodi s-a contrat cu jurnaliştii la conferinţa de presă. Totuşi, întâlnirea cu presa s-a încheiat cu hohote de râs, stârnite de antrenorul italian.

Bergodi a spus, la finalul conferinţei de presă, la plecarea din sală, că a "făcut circ", spre deliciul jurnaliştilor care au venit să-i pună întrebări. "Hai că am făcut circ, vă place circul!", a spus Cristiao Bergodi, râzând, în timp ce pleca de la conferinţa de presă.

Replica italianului a făcut pe toată lumea să rădă, iar conferinţa s-a încheiat pe un ton relaxat, după ce în prealabil Bergodi se contrase cu jurnaliştii. 

Cristiano Bergodi: "Eu răspund, pentru că am personalitate!"

Instalat la Rapid în locul lui Adrian Mutu, Cristiano Bergodi a oferit o replică după ce s-a scris că la scorul de 3-1 pentru FCU Craiova 1948, etapa trecută în Giuleşti, italianul era demis de conducerea clubului. Totuşi, Rapid a întors scorul şi a câştigat meciul cu oltenii.

"Ce vrei să spui tu? Ce a dat de înţeles Şucu? Ce a dat de înţeles când era 1-3? Ce facem? Eu stau să citesc că la 1-3 eram demis? Domnul Şucu a vorbit cu mine altceva. Eu sunt antrenor. Cât mă lasă să-mi fac treaba, îmi fac treaba. Mie mi-a zis altceva.

Dacă pierdeam, puteam să fiu demis, ok, care-i problema? Mie domnul Şucu mi-a zis că nu era deloc aşa (n.r. că nu ar fi fost demis dacă pierdea cu FCU Craiova). Mi-a dat întotodeauna încredere.

Nu ştiu dacă vor să-i facă rău Rapidului sau lui Cristiano Bergodi. Eu am stat liniştit, mi-am văzut de treaba mea. Eu nu sunt aşa, să-mi aşa (n.r. îşi dă o palmă), apoi fac aşa (n.r. întoarce obrazul) şi-mi mai dai încă una.

Eu răspund, pentru că am personalitate. Am răspuns. Am văzut eu că o anumită parte din presă, nu toată lumea… Am văzut o diferenţă faţă de mine", a declarat Bergodi, înainte de meci.

Afla mai multe despre: cristiano bergodiconferinta de presarapiddinamosuperligavideo 

viewscnt
Articole similare