Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hakan Calhanoglu pleacă de la AC Milan! Turcul a refuzat Juventus şi semnează cu un gigant din Premier League

Hakan Calhanoglu pleacă de la AC Milan! Turcul a refuzat Juventus şi semnează cu un gigant din Premier League

AC Milan

Comentarii

Hakan Calhanoglu (26 de ani) va pleca de la AC Milan în vară. Mijlocaşul turc a refuzat o ofertă de la rivala Juventus şi este în negocieri avansate cu un gigant din Premier League.

Alături de fotbalişti precum Zlatan Ibrahimovic, Alessio Romagnoli sau Gianluigi Donnarumma, Calhanoglu s-a dovedit a fi unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul condus de Stefano Pioli. Forma excelentă a turcului a continuat şi după terminarea sezonului trecut. În actuala stagiune, decarul de pe San Siro a marcat patru goluri şi a oferit patru assist-uri în cele opt meciuri jucate. 

Hakan Calhanoglu pleacă de la AC Milan. Este în negocieri cu Manchester United

Oficialii lui Manchester United doresc să îl aducă pe Calhanoglu pe Old Trafford, iar negocierile sunt destul de avansate, susţine jurnalistul german Christian Falk. "Diavolii roşii" îl doresc pe turc încă din vară, motiv pentru care acesta a refuzat propunerea de la Juventus, dar nici nu şi-a prelungit contractul cu Milan. 

Marea lovitură a lui United este că îl va lua gratis pe Calhanoglu. Fotbalistului îi expiră contractul vara viitoare, iar cota sa a ajuns la 30 de milioane de euro

Calhanoglu a fost transferat de AC Milan în 2017, de la Bayer Leverkusen. 

Afla mai multe despre: calhanoglumanchester united 

viewscnt
Articole similare