Experiențe împreună.
You are here:

Halep a dezvăluit toate motivele pentru care Cahill a renunţat la colaborare: ”I-am respectat decizia!” Cu ce antrenor şi-ar fi dorit să lucreze

Halep a dezvăluit toate motivele pentru care Cahill a renunţat la colaborare: ”I-am respectat decizia!” Cu ce antrenor şi-ar fi dorit să lucreze

Tenis

Simona Halep a vorbit pe larg despre problema antrenorului, după ce Darren Cahill a anunţat că renunţă la colaborare din motive personale. Liderul WTA spune că n-a purtat, încă, nicio discuţie cu vreun alt antrenor.

Darren Cahill, antrenorul alături de care Simona Halep a atins cele mai înalte performanţe, a anunţat că nu va mai fi antrenorul sportivei din Constanţa. Australianul a afirmat că-şi doreşte să petreacă mai mult timp alături de familie, motiv pentru care a decis să renunţe, pentru moment, la meseria pe care o are. Halep spune că a fost prinsă de această veste fără să aibă vreun plan B:

”În momentul de faţă nu am vorbit nimic cu nimeni, nu există un plan B, nu este uşor să aleg din nou un antrenor, a fost o perioadă extraordinară cu Darren şi vreau să-i mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine. Eu cred că o să fie bine în continuare”, a declarat Simona Halep.

Campioana de la Roland Garros susţine că a fost uşor surprinsă de vestea pe care i-a dat-o Darren Cahill, deşi au existat mai multe discuţii pe această temă. Halep spune însă că-i înţelege decizia: ”Nu ştiam, bănuiam pentru că am mai avut discuţii, ştiam că băiatul lui e în anul final şi trebuie să meargă la Universitate, ştiam că trebuie să fie alături de familie mai mult, a avut atâţia ani în circuit, am înteles şi am respectat, familia e întotdeauna pe primul plan”.

Întrebată dacă ar fi de acord să fie pregătită de Ion Ţiriac, Halep a răspuns fără ezitare: ”Da, un mare DA!”.

Ion Ţiriac nu este însă dispus să-i preia locul lui Darren Cahill: ”Prea târziu şi timp de 25 de ani, a fost singura meserie pe care am ştiut-o”.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta