Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep a plecat spre Asia pentru ultimele turnee din acest an. Ce spune despre problemele medicale care au chinuit-o în ultima vreme

Halep a plecat spre Asia pentru ultimele turnee din acest an. Ce spune despre problemele medicale care au chinuit-o în ultima vreme

Tenis

Comentarii

Simona Halep a plecat spre Asia, acolo unde va participa la ultimele trei turnee din acest an. Primul este cel de la Wuhan, care debutează pe 23 septembrie.

Simona Halep mai are trei turnee de disputat în 2019. Începe cu Wuhan pe 23 septembrie, acolo unde va avea un prim tur liber, deci mai m ult timp de acomodare la fusul orar. Urmează turneul Premier Mandatory de la Beijing, iar în final va fi Turneul Campioanelor de la Shenzen. Acolo nu e matematic calificată, dar în proporţie de 99,9% va fi prezentă. 

Simona recunoaşte că va avea probleme de adaptare în Asia. 

"E diferit. Mâncarea e diferită, aerul un pic diferit, cultura diferită. Încerc să mă adaptez cât se poate de bine şi să joc cât se poate de bine, însă nu e uşor.

 Fizic, 100% nu am niciun fel de problemă. Am avut nişte probleme la gleznă (n.r. la revenirea de la US Open), de fapt, la tendonul lui Ahile, împreună cu glezna. Acum mă simt buine, am făcut recuperare, tratament. M-am antrenat în utima săptămână şi mă simt bine", a declarat Halep la plecarea spre Asia. 

Întrebată, cum au decurs negocierile cu Darren Cahill, australianul cu care va relua colaborarea începând cu anul 2020, Simona a preferat să nu răspundă. 

Halep nu are de apărat puncte nici la Wuhan, nici la Beijing. În ambele cazuri a fost eliminată încă din primul meci în 2018. 

Afla mai multe despre: halep. tenis. wuhan 

viewscnt
Articole similare