Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep a primit o declaraţie de dragoste de la un fan din Argentina. Cum a reacţionat Simona la postarea lui :)

Halep a primit o declaraţie de dragoste de la un fan din Argentina. Cum a reacţionat Simona la postarea lui :)

Tenis

Comentarii

Un suporter din Argentina i-a făcut o adevărată declaraţie de dragoste Simonei Halep, în ziua în care fostul lider mondial a împlinit 29 de ani. Surprinzător pentru acel suporter, postarea a primit un LIKE chiar de la Simona.

Pe 27 septembrie, Simona Halep a sărbătorit împlinirea a 29 de ani. Fostul lider mondial a primit mii de mesaje din toată lumea, atât de la fani, cât şi de la partenerele de competiţie, apropiaţi, prieteni şi familie. Simona a încercat să răspundă la cât mai multe dintre ele, fie şi cu un simplu LIKE.

Declaraţie de dragoste a unui fan argentinian pentru Simona. Cum a răspuns Halep

Pe reţeaua Twitter, userul Asparagus Lover, care se declară fan Boca Juniors, Zverev, Federer şi Halep, i-a transmis Simonei o urare de ziua ei: ”La mulţi ani, Simona Halep, frumoasa mea regină. Sunt atât de mândru de tine! Mulţumesc pentru atât de multe momente de neuitate. Îţi urez tot binele astăzi şi mereu”, a scris acesta pe contul său de Twitter.
Nu mică i-a fost mirarea când a văzut cine i-a dat LIKE la postare. A fost chiar Simona Halep. 

Simona Halep - Irina Begu, în turul 2 la Roland Garros

În această perioadă, Simona Halep se concentrează pe turneul de la Roland Garros, unde urmează să joace în turul 2. Adversară îi va fi Irina Begu, cea care a trecut de Jil Teichmann - locul 54 mondial. Meciu este programat miercuri, 30 septembrie. 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare