Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep a surprins după meciul câştigat cu Goerges: ”Nu ştiu cu cine joc în turul următor”

Halep a surprins după meciul câştigat cu Goerges: ”Nu ştiu cu cine joc în turul următor”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a învins-o, joi, pe Julia Goerges şi s-a calificat în semifinalele Qatar Open. Jucătoarea română a surprins la interviul acordat pe teren, când a afirmat că nu ştie cu cine va evolua în penultimul act.

"Nu ştiu cu cine joc", a declarat Halep, pe teren. "Nu ştii? E Elina Svitolina." "Oh, e o mare provocare, am pierdut de fiecare dată, de fapt de două ori împotriva ei, o să fie o mare provocare pentru mine să joc semifinale împoriva ei, dar voi da totul, chiar vreau să câştig."

Ea a explicat că refuzul de a renunţa a făcut-o să o învingă pe Goerges, deşi germana a avut avantaj în setul secund.

"Sunt foarte fericită, a fost un meci foarte greu, e întotdeauna greu să joci împotriva ei pentru că are un serviciu puternic, iar forehand-ul când are timp îl loveşte foarte puternic. Dar nu am renunţat, de aceea am putut câştiga acest meci, sunt mândră de efortul pe care l-am făcut pe teren. Îmi place să joc la Doha şi nu vreau să plec", a precizat Halep.

Ei i s-a transmis terenul central de la Doha pare a fi unul din România, când joacă în FedCup: "M-am obişnuit cu FedCup, săptămâna trecută. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit, le mulţumesc românilor! Este o atmosferă frumoasă întotdeauna şi vreau să spun de asemenea <mulţumesc, Doha, eşti ospitalieră cu mine de fiecare dată şi mă simt bine aici de fiecare dată când vin>", a răspuns jucătoarea română.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, joi, cu scorul de 7-6 (1), 7-6 (6) pe germana Julia Goerges, locul 16 WTA, calificându-se în semifinalele turneului de categorie Premier de la Doha. Halep a revenit în setul secund de la 3-5, iar în tie-break-ul acestuia de la 2-5,apoi de la 4-6, când a salvat două mingi de set.

Halep va evolua în semifinale cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4. Svitolina conduce în întâlnirile directe cu 4-2, câştigând ultimele trei partide.

Afla mai multe despre: simona halepteniswta 

viewscnt
Articole similare