Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep a vorbit despre starea de sănătate la revenirea în ţară. Ce spune despre Roland Garros

Halep a vorbit despre starea de sănătate la revenirea în ţară. Ce spune despre Roland Garros

Tenis

Comentarii

Simona Halep a revenit în ţară după ce a fost eliminată, surprinzător, încă din turul secund la Roma de Marketa Vondrousova, locul 44 WTA, scor 2-6, 7-5, 6-3.

Halep, finalista ultimelor două ediţii, a fost "răpusă" de probleme musculare în timpul meciului cu Vondrousova, dar spune că acum se simte mult mai bine. ”Sunt ok, nu am nicio problemă gravă la picior. A fost din cauza oboselii şi un pic contractată. Sunt un pic obosită, dar am timp să mă recuperez şi abia aştept să merg la Paris.

Chiar mă bucur că pot să le petrec acasă. Întotdeauna vin acasă să îmi reîncarc bateriile, iar de data aceasta sunt mai multe zile, ceea ce este un lucru bun”, a spus Simona Halep.

Întrebată despre Roland Garros, Simona Halep a răspuns: ”Niciodată nu anticipez, pentru că nu se ştie nimic. Fiecare meci este diferit, fiecare zi e diferită, aşa că voi merge cu încredere şi vedem ce va fi. O să încerc să gestionez cât se poate de bine şi să fac un rezultat bun, pentru că îmi doresc şi eu, aşa cum îşi doreşte toată lumea”, a mai spus Halep.

Fostul lider mondial nu crede că este favorită la Roland Garros chiar dacă s-a impus în trecut pe zgura turneului de Mare Şlem din capitala Franţei

”Nu am spus niciodată că sunt favorită şi nu vreau să schimb acest lucru. Toate jucătoarele joacă un tenis foarte bun şi nivelul de top 10 este foarte ridicat. Toată lumea poate câştiga un turneu, aşa cum a fost şi anul acesta. Sunt bine, mă simt bine şi am jucat bine la Madrid. Acum vom vedea”, a încheiat fostul lider mondial.

Turneul de la Roland Garros începe la 26 mai.

Afla mai multe despre: haleptenniswta,  

viewscnt
Articole similare