Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, acuzată că a profitat de o scăpare a regulamentului: "Se întâmplă prea des!" Ce modificare se doreşte

Halep, acuzată că a profitat de o scăpare a regulamentului: "Se întâmplă prea des!" Ce modificare se doreşte

Tenis

Comentarii

Decizia luată de Simona Halep cu o săptămână înainte de startul US Open, când a anunţat că se retrage de la turneul de la Nen Haven, acuzând probleme la tendonul lui Ahile, i-a deranjat pe organizatorii competiţiei, care cer o modificare în regulamentul WTA care să nu le mai permită jucătoarelor să "scape" atât de uşor de turneele la care nu mai vor să evolueze.

Organizatorii de la New Haven şi-au promovat intens turneul anunţând faptul că liderul mondial se va lupta pentru trofeu, însă Halep a anunţat în ultima clipă că nu va juca acuzând probleme medicale. Totuşi, Halep e acum aptă şi va evolua fără probleme la US Open, unde urmează să o întâlnească pe Kaia Kanepi (44 WTA), în primul tur.

Directorul turneului, Anne Worcester, a vorbit despre această situaţie fără să-i pronunţe numele lui Halep, dar cerând măsuri pentru ca astfel de situaţii să nu se mai poată întâmpla.

"Nu este vorba doar despre această săptămână. Dacă te uiţi la tot circuitul feminin, mai ales vara, au fost numeroase retrageri de acest gen. Avem prea multe turnee de nivel internaţional în circuitul WTA, iar regulamentul în privinţa retragerilor nu este suficient de puternic.



Jucătoarele ar trebui să se poată retrage din aceste turnee doar în anumite situaţii, clare, pentru că în acest moment este prea uşor pentru jucătoarele din top 10 să abandoneze
", a spus Anne Worcester, citată de Boston Herald.

Afla mai multe despre: simona halep. regulamentnew havenretragereus open 

viewscnt
Articole similare