Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, aproape de cel mai important contract al carierei! Ce sponsor va înlocui Adidas şi ce sumă va încasa Simona

Halep, aproape de cel mai important contract al carierei! Ce sponsor va înlocui Adidas şi ce sumă va încasa Simona

Tenis

Comentarii

Simona Halep este pe punctul de a rezolva problema sponsorului tehnic, după ce s-a despărţit de Adidas la finalul lui 2017. Constănţeanca a jucat în primul turneu al anuluui purtând un echipament fără logo-ul vreunei firme de echipament sportiv, însă această situaţie nu se va mai prelungi pentru mult timp.

Deşi s-a speculat intens pe seama revenirii Simonei Halep la sponsorul din 2014, Lacoste, se pare că liderul WTA s-a înţeles cu gigantul Nike, care îi are sub contract, printre alţii, pe Rafael Nadal, Roger Federer, Serena Williams sau Maria Şarapova.

Conform ProSport, care citează o sursă importantă din tenisul românesc, Halep a bătut deja palma cu firma din SUA, urmând să semneze un contract cu o durată de patru ani.

Înţelegerea ar urma să devină publică în scurt timp, în urma unui eveniment special, realizat de Nike special pentru liderul WTA.



ProSport oferă şi detalii financiare ale înţelegerii dintre Halep şi Nike. Aceasta ar urma să încaseze o sumă mai mare cu 700.000 faţă de contractul avut cu Adidas între 2014 şi finalul lui 2017. Surse din piaţă vehiculau o sumă de 1 milion de euro pentru înţelegerea precedentă.
 

Afla mai multe despre: simona halepnikecontractadidassponsor halep 

viewscnt
Articole similare