Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep are un nou membru în staff-ul ei. Ce plus va aduce în evoluţiile Simonei

Halep are un nou membru în staff-ul ei. Ce plus va aduce în evoluţiile Simonei galerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep e cunoscută pentru schimbările dese pe care le face în echipa ei. Recent a mai efectuat o modificare în staff.

Simona Halep a plecat în această dimineaţă spre Spania, pentru turneul de la Madrid care în weekend. La plecarea de pe aeroportul Henri Coană, Simona a fost însoţită de mama sa, de antrenorul Daniel Dobre, de preparatorul Teo Cercel, de partnerul de antrenament Vasile Antonescu şi de kinetoterapeutul Bogdan Covrig, ultimul fiind new entry în echipa lui Halep.

În ultimul an kinetoterapeut în staff-ul numărul 3 mondial a fost Andrei Cristofor, fost jucător de fotbal la Rapid. La fel ca Andrei Cristofor, Covrig lucrează pentru clinica  Kinetic Sport & Medicine.

Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după Fed Cup, meciurile de la Fed Cup m-au ajutat foarte mult la încredere, consider că sunt pregătită pentru acest sezon de zgură însă nu am de unde să ştiu cum va fi. Este cea mai bună parte a anului pentru mine şi sper şi anul acesta să fie la fel.

Am fost acasă cu familia şi am stat cu cei dragi foarte mult timp, mi-am reîncărcat bateriile şi sunt gata să plec.

Turneul de la Madrid este unul special pentru tine? Da, este un turneu special, am câştigat de două ori, totul este special şi mă simt ca acasă”, a declarat Simona Halep la plecarea spre Madrid. 

Halep a fost de trei finalistă la Madrid în ultimii cinci ani, de două ori a şi reuşit să câştige, după finale cu Cibulkova, respectiv Mladenovic 

Afla mai multe despre: halepmadridbogdan covrig 

viewscnt
Articole similare