Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep confirmă! Simona a recunoscut că e pe punctul să semneze un nou contract de sponsorizare

Halep confirmă! Simona a recunoscut că e pe punctul să semneze un nou contract de sponsorizare

Tenis

Comentarii

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Simona Halep. Rămasă făsă un sponsor tehnic de mai bine de o lună, timp în care a jucat la două turnee importante îmbrăcată într-un echipament fără logo, sportiva din constanţa este pe punctul să facă anunţul mult aşteptat.

Simona a confirmat într-un interviu acordat ProTV că negocierile sunt aproape finalizate şi în scurt timp va anunţa numele firmei de echipament sportiv care o va sponsoriza de acum înainte.

"Sunt pe cale să aleg o altă firmă şi o voi face în curând", a declarat Halep pentru ProTV.

Trei firme din SUA, în pole-position. Când se face anunţul


Sponsorizată din 2014 până la finalul lui 2017 de Adidas, Halep a întrerupt colaborarea cu gigantul german, fiind nemulţumită de condiţiile financiare ale înţelegerii.

Nike este firma favorită să o preia pe Simona Halep, în discuţie fiind o ofertă de 1,3 milioane de euro pe an pentru jucătoarea clasată în acest moment pe locul 2 WTA. Totuşi, de numele finalistei Australian Open sunt intersate şi alte două firme din SUA: Under Armour şi New Balance.

Astfel, foarte probabil Simona Halep va anunţa numele noului sponsor în următoarea săptămână, înainte de următorul turneu WTA la care va participa. Simona va fi la Doha, turneu ce debutează pe 12 februarie.

Afla mai multe despre: halepnikeunder armourcontract halep 

viewscnt
Articole similare