Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, criticată de un nume important din tenis: ”Eu cred că Simona e fiţoasă!”

Halep, criticată de un nume important din tenis: ”Eu cred că Simona e fiţoasă!”

Simona Halep

Comentarii

Mihai Rusu (72 de ani) a criticat-o pe Simona Halep, după înfrângerea suferită de aceasta în optimile de finală de la Roland Garros, în faţa polonezei Iga Swiatek.

Fostul tenismen şi candidat la alegerile FRT, în prezent antrenor în Germania, o consideră pe Simona Halep dificilă de pregătit, motiv pentru care mai mulţi antrenori evită să colaboreze cu ea. Rusu crede despre fosta lideră WTA că este ”fiţoasă”.

”Jelena Ostapenko a câştigat o dată Roland Garros, apoi au început fiţele. Marea majoritate a fetelor au probleme cu antrenorii. Ei le spun ceva, ele fac altceva sau nu vor să facă. Spunea Barbara Rittner (nr. - fost număr 24 WTA), care e şefa tenisului feminin din Germania, că Halep e un mare talent, dar e dificil de antrenat. Această declaraţie spune foarte multe.

De aceea şi foarte mulţi antrenori mari evită, chiar dacă primesc oferte s-o antreneze. Ei îşi spun: «Nu, n-avem nevoie să ne complicăm existenţa pentru cei patru, cinci, şase mii de euro pe săptămână». Antrenorii se duc către jucătorii şi jucătoarele care au o lungime de undă mentală şi sufletească. La 29 de ani, Simona Halep mai are ani buni de jucat, dar cred că trebuie să aibă o atitudine pozitivă faţă de antrenamente. E meseria ei, trebuie să se gândească ce vrea să facă.

(...)Serena Williams e o divă în America, dar se supără dacă îi dai mingea la 10 centimetri distanţă şi nu în rachetă. Mi se pare exagerată! De aici încep neconcordanţele. De la mofturi, de la fiţe! Eu cred că Simona e fiţoasă.”, a declarat Mihai Rusu, conform GSP.

”Se pune întrebarea: Cine îi stabileşte ei programul de antrenament? Ea sau antrenorul? Nu e un secret că ea a ajuns o mare vedetă. Pentru România, ea e cea mai mare divă. Apare în lumea mondenă, toată presa mondenă scrie despre ea: ce cumpără, ce investiţii a mai făcut, când apare noaptea în cluburile de pe litoral.

Îşi face ea programul? Se mai înţelege ea cu vreun antrenor? Cred că se va înţelege foarte greu cu antrenorii din România. Ea e cea dominantă, cea care îşi plăteşte echipa, are primul şi ultimul cuvânt. Antrenorul Darren Cahill nu a fost tot timpul lângă ea, antrenamentele au funcţionat ca la facultăţile fără frecvenţă: prin telefon. Îmi pun o altă întrebare: Cât timp s-a antrenat ea? Se antrenează de două ori pe zi?”, a mai zis Mihai Rusu.

Afla mai multe despre: simona halepwtaroland garros 

viewscnt
Articole similare