Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, de neînţeles pentru americani: ”S-a retras din lotul României, din motive medicale, dar va juca săptămâna următoare, la Rouen"

Halep, de neînţeles pentru americani: ”S-a retras din lotul României, din motive medicale, dar va juca săptămâna următoare, la Rouen"

Tenis

Comentarii

Peste o jumătate de lună, echipa României de BJK Cup va înfrunta Ucraina, în Florida (SUA), în barajul de calificare la turneul final.

Simona Halep (32 de ani) nu va face parte din echipa României de Billie Jean King Cup în confruntarea cu Ucraina, programată pe 12 şi 13 aprilie 2024.

Federaţia Română de Tenis a transmis că „din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei”.

Americanii nu au înţeles decizia luată de Halep, având în vedere că aceasta va evolua, la scurt timp, la Rouen.

"Simona Halep va juca la Rouen Open, care va începe pe 15 aprilie, un turneu indoor în Franţa, de categorie WTA 250, la care vor mai participa nume precum Naomi Osaka, Mirra Andreeva sau Caroline Garcia, în ciuda faptului că în aceeaşi perioadă are loc şi întrecerea de la Stuttgart.

Având în vedere că Halep a jucat anterior la Stuttgart, s-a sugerat că ea va primi un wild card, dar aceasta era greu de obţinut, având în vedere că jucătoare precum Emma Răducanu şi Angelique Kerber deţin contracte de sponsorizare cu brandul care organizează turneul, aşa că au prioritate. În plus, este un turneu foarte puternic, cu Iga Swiatek, Elena Rybakina şi Coco Gauff printre participante.

 
Dar, de asemenea, îşi bate joc de raţionamentul ei pentru retragerea de la Billie Jean King Cup, care i-a pus în pericol speranţele la Jocurile Olimpice. Simona s-a retras din confruntarea de Billie Jean King Cup în zilele precedente, din motive medicale, dar se pare că va reveni la acţiune săptămâna următoare, la Rouen.", au scris americanii de la tennisuptodate.com.

Afla mai multe despre: simona halepromâniarouen 

viewscnt
Articole similare