Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep depinde doar de ea pentru calificarea în semifinale la Turneul Campioanelor! Când se joacă meciul cu Svitolina şi toate calculele competiţiei

Halep depinde doar de ea pentru calificarea în semifinale la Turneul Campioanelor! Când se joacă meciul cu Svitolina şi toate calculele competiţiei

Tenis

Comentarii

Simona Halep a suferit o înfrângere usturătoare în partida cu Caroline Wozniacki, în al doilea meci din faza grupelor de la Turneul Campioanelor, însă este în continuare într-o poziţie bună pentru calificarea în semifinale.

UPDATE Organizatorii au anunţat programul zilei de vineri. Partida Caroline Wozniacki - Caroline Garcia va fi prima a zilei şi se va disputa după ora 11:00, fiind urmată de meciul Simona Halep - Elina Svitolina. Astfel, constănţeanca va şti exact de ce rezultat are nevoie pentru calificare.

Programul meciurilor de vineri:

Nu înainte de 11:00 - Caroline Wozniacki - Caroline Garcia



Nu înainte de 14:30 - Simona Halep - Elina Svitolina


Victorie = calificare. Înfrângerea nu înseamnă eliminare sigură

Caroline Garcia s-a impus în meciul cu Svitolina, în trei seturi, scor 6-7, 6-3, 7-5, iar faptul că sportiva din Franţa a pierdut un set înseamnă că Halep depinde doar de ea.

Constănţeanca va obţine cu siguranţă biletele pentru faza următoare a competiţiei dacă va câştiga meciul cu Elina Svitolina, programat să se dispute vineri, 27 octombrie.

Calcule pentru calificare, conform WTA

Wozniacki e calificată în semifinale. Daneza mai poate pierde primul loc în grupă doar dacă pierde meciul cu Garcia, iar Svitolina o învinge pe Halep.

Halep va ocupa sigur locul 2 în grupă dacă îşi câştigă meciul. Halep poate ocupa locul doi în grupă şi dacă pierde în trei seturi cu Svitolina, iar Wozniacki o învinge pe Garcia.

În cazul în care Halep câştigă în trei seturi, iar Garcia o învinge în două seturi pe Wozniacki, atunci se va face un clasament în trei, cele trei sportive având câte două victorii. Wozniacki ar câştiga grupa (setaveraj 4-2), iar ulterior Halep şi Garcia ar fi departajate de criteriul meciului direct, unde Halep ar avea câştig de cauză.

Garcia câştigă grupa dacă o învinge pe Wozniacki, iar Svitolina trece de Halep. Caz în care Woziacki va ocupa locul doi.

Svitolina se poate califica doar dacă o învinge pe Halep în două seturi, iar Wozniacki o învinge pe Garcia.

CLASAMENT GRUPA ROŞIE

1. Caroline Wozniacki (6) - 2-0 (s. 4-0, g. 24-4)
2. Simona Halep (1) - 1-1 (s. 2-2 g. 14-18)
3. Caroline Garcia (8) - 1-1 (s. 2-3 g. 25-27)
4. Elina Svitolina (4) - 0-2 (s. 1-4, g. 17-31)

Program meciuri:

23 octombrie

Simona Halep - Caroline Garcia 6-4, 6-2
Elina Svitolina - Caroline Wozniacki 2-6, 0-6

25 octombrie

De la 14:30

Simona Halep - Caroline Wozniacki 0-6, 2-6
Caroline Garcia - Elina Svitolina 6-7, 6-3, 7-5

 

Afla mai multe despre: simona halepcalculecalificare 

viewscnt
Articole similare